Aston Martin s protestom nepochodil. Nie je zastavenie ako zastavenie, vysvetlila FIA | Magazín F1 - F1online.sk

To přiznala ta FIA, co se podle tebe rozhoduje podle průběžné nálady nebo momentální obliby jezdce? :grin:

3 Likes

A je v F1 snad jiný řídící orgán, než FIA?

Protože pravidlo FIA mluví o zastavení v Q, že se pilot nesmí účastnit stejné a další části, ne o závodu.

Když už to přiznala i tahle FIA, tak to už je tuplem co říci.

1 Like

Tak jedno z pravidel je, že restart závodu může být až v dalším kole, potom co je trať uklizená a nikdo z maršálů se tam nepohybuje. To nebylo dodrženo, protože ještě asi 4 z nich byly v tom kole, co byl restart, tak na trati to je jedna z věcí. Další je fakt, že samotný Masi řekl: při SC musí všechny jezdci okolo zpět se zapojit do procesu zapojení vrácení do stejného kola nebo ani jeden z jezdců okolo zpět se nemůže zapojit zpět do stejného kola. V AD21 prostě vyklidil jen ty mezi Hamem a Maxem, což samo o sobě je špatný vtip.

3 Likes

a ti sa do restartu ani nestihli zaradit na koniec pola

1 Like

Jak víš, že jsem nehudroval? A jak to spolu souvisí? :slight_smile:

Když jsi tu nepsal, jak by Ham měl skončit, a jak mu pomáhá FIA, tak si nehudroval prostě. Souvisí to stejně, jako vraždění v Gaze

Hlavně mi jde o to, kdy jindy to chtějí teda trestat, a používat, když ne teď.
Jestli to dostane Sainz nebo ne, mi je celkem u pr… :slight_smile:

1 Like

nikdy…
15znakov

davas zajtra ten eisking? :smiley:

Můžeš si přijet lehnout. :slight_smile:
Kluci už domilkovali. :slight_smile:

1 Like

fuha :open_mouth:

eisele pise pod postami, ze su v zlave listky no :smiley:

Nesmíš to přehánět. :slight_smile:
Kdyby to udělali 2x ročně, tak jim lidi trhaji ruce. :slight_smile:

1 Like

https://www.imsa.com/tvlive/

2 Likes

ja si myslim, ze oni hlavne narazili s tymi novymi Nova stanicami a toto uz je len butterfly effect

ty tym zijes chlape :+1:

1 Like

Na Arenasport 1 se právě dívám na XFinity NASCAR.

1 Like

Spíš bych řekl, že už to je vyčerpané.

Ono tolik fanoušků F1 není. To si jen myslíme v naší bublince, že nás je hodně. :smiley:
V mém okolí znám 2 lidi, kteří sledují F1.

2 Likes