Ty nevíš, že drsnej znamená lhát a urážet ostatní? ![]()
Tak to ti poradím, s jeho pseudoblábolama ho máš totiž poslat rovnou do řiti ![]()
Však počkej až odepíše, počkej si.
![]()
To zas bude psát, že motor co vibruje víc, než vibrátor Yettiho je výkonný a problém je v AM
Stačí mě vzpomenout a podívej jak si
kluci krásně vyhrajou.
Každá mateřská školka by si přála mít takového mága jako jsem já.

Neboj Evap, většina fanoušků co si to přečtou ví jak jsi to myslela. ![]()
Je to tak. AM to trošku nezvládá. Jenže ta kombinace Fernando, starej Stroll, Newey, to jak je tam nastavená firemní kultura ( protože to co jsem viděl na Netflixu, když pozval Tota na nějaké svoje gala.
.To bylo neskutečné). To nemohlo dopadnout jinak.
Příliš silna ega. Uvidíme jak to půjde dál.
Prilis mnoho kaviaru.
Ve slově lháře si udělal moc chyb, že ty sis byl v kaluflandu zas pro plechovky radegasta?
… a ztroskotaj na Hondě ![]()
Honda dostala zaplaceno aby znicila Aston.
AM nikdy nepostavil cajk monopost, tak se to bude muset naučit a to společně s Hondou. Vždyť je to v klidu…je to na nich. Makat, makat a makat. Ukazaná platí.
Ukazovat ven na podvodníky monopost nezrychlí vůbec o nic.
jsem nevěděl, že si měl roli ve filmu a využil si svoje bezkouláčství
Hmm, tak už raději neodepsal, nedivím se.
Usvědčen ze lží.
Sice to bylo ještě pod starým názvem, ale dobrý vůz Aston už měl. Dokonce byl tak dobrý, že ho FIA opentlila patnácti body za kopírování Mercedesu.
Z Ferdi je očividně taky ulhaný bezkouláč ![]()
Mě to mrzí, protože mám slabost pro tyhle fantasty, co se zakousnou a jdou za svým. Ale pokud při tom přehlíží základní věci a neumí si ani vytipovat správné lidi, od kterých je nutné si třeba i nechat poradit, tak to buď vůbec nepůjde, nebo při tom utratí ještě strašně moc času a peněz, až mu to do tý hlavy doleze
. Nebo to nakonec prodá a zapomene, i to je život
. Pak si může říkat (a my s ním), že to aspoň zkusil. Věřím, že tohle byla ta lekce, kterou potřeboval.
Chudák Graham

Na to jak dlouho tam je, je dost zvláštní, že mu to pořád nedošlo.
Ale jak píše Graham, třeba to ještě dají.
Asi nikdo rozumný nebude popírat, že Honda špatně odhadla situaci a nedodala, co dodat měla.
Na straně druhé - myslel jsem si, že když AM vše staví na Hondě, pokud jde o motor a není jen jedním ze zákazníků, tedy chce mít motor na míru, intezívně spolupracuje s Hondou. A ono ne. AM s Hondou tvoří tým. Občas je jeden v týmu horší. Asi není zdvořilejší národ na světě, než jsou Japonci. Japonci by si nikdy nedovolili vůči AM, to co AM. Pokud jsem v týmu, neventiluji vinu na druhého venku, ale peru špinavé prádlo doma.
Tohle působí dojmem, že někdo chce sdělit “to ne já, to on”. To je typické tam, kde není dobrá atmosféra, kde se netáhne za jeden konec, kde není dobré vedení týmu.
Podle mého bylo požadavků od Astonu k Hondě dost, Adrian aerodynamicky určitě maximalizoval tuto oblast a komunikoval ty požadavky s Hondou, ta se obávám vše jen odkývala, zařídíme, bude, jenže výsledek dodali katastrofální. Adrian možná též neodvedl to nejlepší, no v těchto podmínkách tak nějak nedostal ani šanci to optimalizovat. Dokud to nebude spolehlivě jezdit tak s tím ani příliš nepohne. A ano, vypadá to tak že tam je z toho velká frustrace, ono je to taky tím že pro Strolla je tohle hodně těžko akceptovatelné, ten tlak od něj musí být pekelný a ta nálada se pochopitelně nese pak celým týmem.