Chybějící podpis není náhodou. I mnohem méně důležité dokumenty jsou platné pouze s podpisem a předávat audit bez podpisu je prostě nemyslitelné a omluvou může být pouze špatný zdravotní stav auditora. Jenže tady problém nebyl. Ten by omluvila i FIA.
Som zvedavy, ze ci to teda bude nakoniec McLaren a aky trest dostanu.
len aby to nebolo ferrari s tym jak menili 99% auta
Už je to přeci ok, nešlo o to že by to někdo odmítl podepsat, ale se zpožděním. Proč, nevím, asi byl auditor těsně před podpisem na dovolený.
Pěkná profilovka
.
No nevím, akorát v tom tady dělá bordel. 
uzivaj si dokud to ide
Hlavně když si pamatuje sám sebe
. Když jsem si změnila profilovku já, tak jsem pak svoje vlastní příspěvky snad týden nemohla najít
.
Co psali jinde, tak u AM šlo spíš o nějaké zpackání auditu, které to zdrželo, po vyřešení zmatků je vše OK. AM chybu vůči FIA už uznal a má dostat pokutu plus náhradu nákladů kolem toho, že to museli kontrolovat opakovaně atd.
Za mne asi u AM vyřešeno, ke cti jim to neslouží, ale level aféry je tak maximálně 1/10.
Ovšem zajímavý je ten druhý zatím nezveřejněný tým, tam to naopak klidně může vyletět v míře maléru hodně vysoko 
Gengarhog, ty si sa tu kde vzal? 
No neviem, chlapci to tu hádžu na McLaren zatiaľ a takéto šumy už viackrát v minulosti boli pravdivé (aj pri RB v 2022).
wow
jj o mclarene citam cely den, ale pockam si na ofiko vyjadrenie
Davide, dej mi do večera prosím vědět, jestli mám nebo nemám. Díky. 
Běž do toho!
Teda pokud nejdeš spáchat sebevraždu, na to se vykašli. 
Říkal něco hrozného, a ty ho v tom hecuješ 
Za peníze v Praze dům.
Těžko odhadnout co přesně bylo příčinou pozdního podpisu, ale nejspíše se skutečně jednalo o nějaké nesrovnalosti, nebo spory.