Este by som sa moc nerozdrapoval s karmickou, nakoniec sa ukaze, ze to bol Red Bull.
Aku vymluvu? 
Ved ja suhlasim s rozhodnutim aj trestom, tak o com tocis?
Ano, ale nie v pripade, ked je to prvy rok a este pocas sezony sa ti “za jazdy” menia tie pravidla ohladom cost capu, ze co do neho patri a co uz nie. A navyse FIA deklarovala, ze tie tresty budu prvy rok miernejsie.
Takze opat len tvoj RB komplex.
Zdroj? 
Este aby nebral oba tituly Verstappen Bull Racing. 10 bodov je rozdiel medzi prvym a tretim miestom, to zmaze za jedne podareny vikend, a pocet vitazstiev ide v prospech Verstappen Bullu.
EDIT: Jaj myslis, ze by upravovali body za minuly rok? Ja by som skor povedal, ze za sucasny, kedze ten rozpocet z minuleho roka sa dost investoval do vyvoja tohtorocneho auta.
Ak sa ukaze, tak nech im kludne zoberu body z PK, ja budem za.
@Nordotor tu naznacuje, ze udajne by malo ist o McL. Taketo “udajne” info uz parkrat boli pravdive.
Ale bez zdroja.
ja som zachytil, ze ten jeden tim porusil cost cap v znacnej miere.
No aj u RB sa riešilo iba 2021. Reálne si myslím, že trest sa bere spätne. Tento rok DSQ vo WCC by znamenalo, že zrazu bojujú o WCC 3 tímy. A to by bola sranda RB, Ferrari a MERC sú tak blízko ako to len ide
Mas zdroj v padoku ako kedysi Kiks? 
nie len v padoku, ale aj na internete.
Akoze po VC Mexika diskvalifikovat McL z WCC, tak to by bol iny boj o titul. 
Ale ked diskvalfikovat (alebo inak trestat), tak jednoznacne z tejto sezony. Za prve, velka cast rozpoctu 2024 isla na vyvoj auta 2025. A za druhe, konkurencia vie este pristupit k boju o titul, pricom o minulom roku mozu timy ako RB povedat, ze ten boj o titul odpisali davno pred koncom sezony a keby vedeli, ze McLaren bude diskvalifikovany, tak by k zaveru sezony pristupili inak.
Neverim ze niekoho diskvalifikuju a ked uz bude nejaky trest, tak na minulu sezonu + buducu (odobratie kapacit tunela, atd)
Takže energy drink a McDonald. To se nedivím, že děti nezvládnou ani kotrmelec.
no vraj sa jedna o vacsie prekrocenie a dotycny tim sa nejako brani a preto sa to natahuje.
Jestli to je McLaren, tak za to nemůžou. Přišel tam Marshall, a ten něco vypije a sní.
tak to ano, bolo by ferove to dat mimo rozpoctovy strop. to uznam.
Co Tě překvapuje na tom, že se dokumenty typu audit mají předávat s podpisem?
však získali výhodu minulý rok. Zase Ferrari bude argumentovať, že vyvíjali až do konca 2024 aby získali titul. Proste úplne istý argument ako RB, že odpískal. RB by nikdy nepredbehol Ferrari 2024.
Ale to já nepíšu, já jsem se tě zeptal
Když jsi napsal