Aston Martin nemá záujem o Russella: Stabilita je pre nás kľúčová, odkázal Cowell | Magazín F1 - F1online.sk

žalobou? tak to mi pošli, dík.

2 Likes

Tohle já nedělám.

To by mě taky zajímalo. A na čem by ta žaloba byla postavená :grinning:

2 Likes

Super přístup. Snad ho zase nezapomeneš až se zase bude diskutovat přestup Maxe xD

1 Like

Krátká paměť?

image

A doložíš to nebo?

2 Likes

A co sem jako dělal? Nechapu.

2 Likes

Nedoložím, přece nebudu kvůli Alonsovi ztrácet čas zpětným pročítáním tisíců článků. Přitom je dost pravděpodobné, že zmíněný web už neexistuje.
Pravdou ale zůstává, že kdo stáhnul ocas měezi nohy nebylo Ferrari, ale Alonsou, který šťastně a nadšeně šel urážet Hondu.

Díky, to mi bohatě stačí, že sis to opět vymyslel

2 Likes

Soooo easy, so easy. Tak se deme dívat na trenink. :sweat_smile:

2 Likes

Ferdo, Renault vypadá rozmerdaně spíše teď, s Gaslym. Stále si myslím že Alonso do Astonu přešel správně, 8 pódií je fajn a to hlavní se blíží příští rok :wink: Na to že je mu 44, dobrá naděje pokračuje :slightly_smiling_face:

2 Likes

No když byl Max s RB na vrcholu, tak jste jeli narativ, že má Max přestoupit jinam aby echt přesvědčil.
A když byla první vlna spekulací o přestupu Maxe pryč, tak jste začali pi čovat jak si to Max představuje, že nemůže přeci při prvním problému přestoupit jinam. :slightly_smiling_face:

Pokud je 5 let u Alonsa dost, tak co je pak 10 let u Maxe? :sweat_smile:

2 Likes

ty si asi nečetl co sem psal co? :smiley: Nevadí.

2 Likes

Co bys čekal, když teď vede tým Flavio?

Tituly? S Alonsem to nebyl problém :heart_eyes:

2 Likes

No že pilot s nejvyššími ambicemi hledá ten nejlepší tým. :slightly_smiling_face:

Ale chápu, že to zase stočíte tak aby to vyhovovalo vašemu vidění světa :grin:

1 Like

Záleží na délce kontraktu, Max ji má do 2028 :+1: Samo pokud se domluví s Hornerem že může odejít a plácnou si rukou, nechť jde.

2 Likes

Ok Davide, dám ti ukol najdi mi kde si stěžuju na to že chce Verstappen pryč.
Já se tady spíš smál tomu, jak tiMur a spol tvrdí, že je to ted momentálně nejhorší auto na gridu možná a Max je i tak 3 v tabulce. Takže proč on zrovna musí hledat ten nejlepší tým? Můžeš mi vysvětlit retoriku těch na který tady radši nereaguješ? :sweat_smile:
Opakovaně tu čtu, že poprvé v historii je pilot duležitější než tým. Souhlasíš s tím teda? xdd
Klidně se příští rok mmuže stat že RB bude třeba 4 nejlepší, pak by to neměla být velká práce pro geniálního Verstappena, nebo? :smiley:

2 Likes

Hmotové tlumiče byly nádhernou práci techniků. O to více ceněnou, že si s nimi neporadili ani McL s Ferrari.
A Alonso měl holt štěstí, že se tam zrovna v téhle době vyskytl. Kdyby né, tak měl titul s Renaultem třeba Trulli, Fissi, nebo Button.

Na kdyby se nehraje, Gasly nic nevymyslí? Aha.