Aston Martin nemá záujem o Russella: Stabilita je pre nás kľúčová, odkázal Cowell | Magazín F1 - F1online.sk

A jak dlouho vydržel Gasly v RBR? :smile:

2 Likes

Kde Alonso byl, tak tam to vnitřně rozm*dal.
Tak ať nemluví o nějaké stabilitě.

1 Like

Tak toho vyrazili no.

1 Like

Vnitřně ■■■■■■■■? Jak?

1 Like

Máš to dobře Ferdo. Nenech se rozviklat.

2 Likes

Zametače do působení v F1 nepočítám.
Ale kdybys náhodou chtěl natahovat pindíka, tak můžu připomenout třeba Marca Geneho, který působí ve Ferrari snad dodnes.

Jinou reakci mimo jsem ani nečekal :grinning:

2 Likes

Puffe tohle už je trapný a na úrovni Jose

2 Likes

Puff je momentálně na urovni FW-26. xdd

2 Likes

Platí tyhle čísla i pro jiné piloty? :stuck_out_tongue:

Ty jsi vytáhl Alonsa z doby, kdy tam dělal ještě smetáka.

1 Like

Pro mě jo. Já nevím co máš čekat od pilota, když s týmem nevyhrává a není vidět světlo na konci tunelu. Především pilot co má nejvyšší ambice jako Alonso, ne kroužič.

2 Likes

Já jsem napsal fakta, které vyvratily tvoje kecy :slightly_smiling_face:

2 Likes

Kdyby měl Alonso ambice, tak přestoupil do RedBullu, když ho chtěli.
Radši zůstal vedle Strolla.

Ty tu píšeš, jak se cíleně sabotuje pilot číslo 2 v RBR a pak napíšeš tohle? :joy:

2 Likes

Však jim ukradli Neweyho. To je právě to světlo na konci tunelu, takže i v týhle situaci Astonu Alonso zůstat logicky chce a budovat tým. Navíc Aston má nejhezčí barvu auta. xdd

2 Likes

Já byl naopak hodně tolerantní, protože jsem velice tolerantně nepřipomínal Ferrari, kde Alonsa taky vyrazili před dokončením smlouvy o celý rok dříve.

2 Likes

Alonsa nevyrazili, Alonso byl ten finální rozpor aktivoval tím, že ve Ferrari už být nechce. Však ho přemlouvali…

1 Like

Proč bys připomínal něco, co není pravda?

1 Like

A proto hned o pár dní později začal Ferrari vyhrožovat žalobou, aby ho Ferrari nevyhazovalo?