Aston Martin nemá záujem o Russella: Stabilita je pre nás kľúčová, odkázal Cowell | Magazín F1 - F1online.sk

Na nakopání Flavia do pjdele se moc přemýšlet nemusí.

@Matti si určitě bude pamatovat tu diskuzi, kde jsem rozporoval tuhle díru v logice, a dosvědčí že jsi to psal :slightly_smiling_face:

Jinak jde o to, že jestli bude mít Mercedes zase náskok 2 vteřiny jen z motoru jako ve 2014, tak tohle fakt nestáhne ani super Max :smile:

Tak nic no, myslel jsem že se konečně pobavíme. :smiley:

1 Like

Ja si pamatam, nasu debatu o tom, aky nezmysel je tvrdit, ze RB je Haas a Max by v nom vyhraval a pod. Tam si sa po mojom dopytovani vyjadril (potvrdil), ze si robis pr.del a ty si to nemyslis…
Debata k odchodu Maxa v suvislosti s tebou a spineom sa mi nevybavuje, ale mohol som zabudnut :sweat_smile:

2 Likes

Vidíš @Daaviid23? Nemáš karty…:grinning:

2 Likes

Zabezpečili stabilitu Alonso a Stroll v Astone im musí poriadne je.at

Alzák jak vyšitej :stuck_out_tongue:

1 Like

:hugs:

2 Likes

Paklize mluvime o stabilite a myslime tim setrvani ve spicce motorsportu jako takoveho, tak ano, Alo je stabilni.

Paklize mluvime o jezdeckych vlastnostech, ano, Alo je porad top jezdec takze je stabilni.

Bohuzel paklize mluvime o poctu tymu ktere “ navstivil” za dobu sveho pusobeni a zpusobech kdy nekdy ukoncil dany kontrakt. Tak tam, Alo jako priklad stability , bohuzel , rozhodne neni…

Asi tak…

Alonso perfektne sedi k Mourinhovi. Dvaja najviac toxic ludia ako si len dokazes predstavit ktori timy akurat tak zhorsuju poslednych 12 rokov.

Tak hlavně, že ty jsi toxik Donnie, měl bys přestat furt někoho napadat

2 Likes

Přesto si ho Aston vybral přes Vettela a udrží se tam déle :smile:

2 Likes

Aston nejspíše pokukuje po Emilovi.
Kdo ví? Třeba ho díky Adrianovi k sobě nalákají.

Měl by tam jít, je to skvělej projekt.

Já si myslím, že by se mohl Aston věnovat s péči podobnou RB, kdežto ve Ferrari, Mercedesu a nejspíše i McLarenu by byl Emil pouze kus. Sice lepší kus, ale nikdy takovou vzácností jakou je v RB.

Ty tady opravdu už vystupuješ jen jako takovej otravnej komár. Měl by ses nad sebou zamyslet.

1 Like

To si uplně nejsem jist, ale jestli bude PU Mercedesu jinde, pak to asi bude ten Mercedes. Ale je otázkou jak moc to jde zjistit dopředu.

Jose Mourinho reveals that he supports Fernando Alonso:
"A lot of people like to talk about being nice, about having a smile on your face - about age as well.
"I prefer to talk about performance, quality and passion.
“In that sense, I identify with Fernando.”

:blush:

2 Likes

Základ motorů zůstává v podstatě stejný, proto mezi současnými výrobci moc velké asi nebudou.
Audi a RB jsou zatím velkou neznámou, ale byl by div, kdyby vstoupili do F1 moc hladce.

Desátý. Takže polovina je v kapse.

2 Likes