Aston Martin je v koncoch: Zo štyroch batérií nám zostali posledné dve | Magazín F1 - F1online.sk

Prvý tréning pred Veľkou cenou Austrálie dopadol z pohľadu Aston Martinu najhoršie, ako len mohol. Na oboch monopostoch sa totiž objavili technické problémy, a to nie s hocičím, ale s batériami, ktorých mal Aston Martin už pred štartom víkendu akútny nedostatok. Adrian Newey priznal, že situácia je kritická.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227951/aston-martin-je-v-koncoch-zo-styroch-baterii-nam-zostali-posledne-dve

1 lajk

@HellHogr dojazdí Alonso sezónu alebo to zabalí ešte počas nej? :thinking:

Dvě baterky, to není zrovna moc na titul. :roll_eyes:

No dvě baterie furt lepší, než žádná ne Puffe? :smiley:

Fotka z druhého tréningu :joy::joy:

Na tejto úrovni (F1 - královna motošportu??) je to neskutočné fušérstvo a amaterizmus…

Haha,Aston zahmlieva a jeho monopost skryva obrovsky vykon…Urcite nie su posledni na roste,za par pretekov budu bojovat o vitazstva.

Lol @HellHogr dej mi výsledky na tipac.
Vsadím opak a budu milionář.

Shintaro Orihara, generální ředitel pro závodní dráhu a vedoucí inženýrství Honda F1, po prvním dni Grand Prix Austrálie uvádí, že zavedená opatření proti vibracím baterie PU na závodní dráze funguje.

1 lajk

až po tobě :distorted_face:

Tato otazka je urcite viac na mieste, ako ta, ci skonci po sezone.

1 lajk

Len Honzi sa vyhýba odpovedi na ňu už niekoľko týždňov. Ešte cez prvé tajné testy som sa ho to pýtal a on nič.

Briatore ho vezme namiesto Colapinta

1 lajk

This is ridiculous

1 lajk

Takze dalsia otazka…Nahradi Briatore Colapinta s Alonsom uz pocas sezony? :slight_smile:

Alonso buďto tomu dá rok v AM pokud se do léta vyhrabou do normálního stavu nebo skončí v F1 úplně

2 lajkov

No otázka je o čo Alonsovi ide, tie peniaze ktoré má v Astone mu veru Briatore nedá ani zďaleka, na jeho mieste jazdím s vibrátorom kým si ma tam nechajú, aspoň finančne zabezpečí ďalšie generácie

su vpredu. Uz idu stvrtu bateriu a Mercedes je len na prvej.