Ten moj komentar bol skor na odlahcenie. Neverim, ze Alonso dokonci celu sezonu. Tie problemy co teraz ma Honda dokazu vyriesit tak o 3 roky v lepsom pripade. Priklad McL Honda od 2015
to nech kludne odstupia, urobia z tej kopy srotu auto a nastupia v 27.Vybavene.
Potrebuje po Oconovi prehrat este aj s Gaslym na zaver kariery?
Navyse bude otcom, bude mu stat tim bez sance na uspech stat za ten cas, ktory moze radsej venovat rodine?
Ja som Alonsove posobenie v AM vnimal tak, ze vsetko smeruje na 2026 a poslednu sancu na treti titul, hoci to bolo nepravdepodobne. Tento sen sa vsak rozplynul ovela skor ako vsetci cakali a zo sna sa stala nocna mora.
@HellHogr predpovede isli opat raz do kytek a jeho presviedcanie vsetkych ako na tom Aston je v pohode a len skryva a mlzi a vsetko vyriesi, su opat raz na smiech. Ved aj ten RB sa uz konecne definitivne rozpadol a RBPT je tragedia. Alebo nie? ![]()
Ak mu zdravie nedá stopku tak to Alonso nevzdá, on nie je Vettel že potrebuje stáčať med
s deckami.
Bacha alzáci nikdy netvrdili že Aston Martin s Adrianom Neweym na čele budú vyhrávať, Stroll potreboval len stopiť kopec peňazí aby sa vozili na konci pelotóna ![]()
Vettel mal už deti vo veku, kedy čas s nimi je veľmi dôležitý a je ťažké od nich odchádzať každý víkend. Keby ich nemal, možno by pokračoval tiež.
Fernando už ale raz F1 opustil, lebo o neho nebol záujem (teda len v slabých tímoch) a nebavilo ho motať sa v strede poľa. A to ani deti nemal. Teraz môže byť v rovnakej situácii (žiaden dobrý tím ho nechce) a navyše ešte bude mať aj dieťa. A ešte navyše, tá sr4čka s názvom Aston Martin, je ďaleko horšia ako bol McLaren pri jeho prvom odchode.
Alzáci v to dúfali a Alzák Honzík tu všetkých skalopevne presviedčal, že Aston nemá žiadne problémy a že všetko je len divadlo a skrývanie aj v čase kedy Aston vynechal prvé testy a už aj Situs to chápal, že je zle.
Spalovák může být utlumený třeba kvůli poddimenzované převodovce, rozvodovce, nebo napojení na KERS. Je toho dost co mohli zmatlat v Astonu.
Tady se Aston nepřímo přiznal, že chyba je z velké části zaviněná jejích chybou a že je to konstrukce Astonu, která má vliv na poškozování baterií, jinak by Honda neříkala, že plná nádrž působí jako tlumič. Nejspíše tlumič nějakých vibrací. To znamená, že chyba není pouze na straně Hondy.