Aston Martin bol odrazu senzačný: Auto je na tom lepšie než môj chrbát, smeje sa Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

No závody už se tak ale jezdí :smile:

1 Like

Verstappen tam mal hlavne rodinného známeho Hamiltona ako spolujazdca, ktorý sa na neho ani nešťažoval, tak nebolo moc čo riešiť Honzi. :grin:

Tak přemýšlí dopředu, to je jasný. Evidentně to tady více lidem dělá problém. Když nad tím opakovaně “žasnou”. :smiley:

Co jsem se třeba já naučil v šachách, kde hraješ třeba 10 minutovky, tak tam je zaklad, se nesnažit za každou cenu hledat nejsilnější tahy, ale takový tahy, který jsou pevný a po kterých se ta pozice za tvojí stranu hraje jednoduše. Protože - za prvé nejsilnější tahy stejně nenajdeš a za druhé ti to spálí zbytečně čas… :smiley:

2 Likes

Napíšu něco k Staňkovi a ty hned vytáhneš Kimiho.
Napíšu něco k taktice McLarenu a ty hned něco s Kimim.
Napíšu, že měl Aston velkou ztrátu a ty hned něco s Kimim.

Tak hlavně až budeš mít rande, a půjdete na věc, tak nevytáhni malýho Kimiho. :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Na druhou stranu, vytáhne se Kimi a ty vytáhneš Alonsa :smiley:

2 Likes

Já o něm moc nepíšu.

Nebudu to zhoršovat :slightly_smiling_face:

1 Like

Však si můžeš dát do vyhledávání.
Za poslední měsíc jsem napsal Alonso asi 4x.

1 Like

:stuck_out_tongue_closed_eyes:
https://forum.f1online.sk/search?q=alons%20@PUFF%20after:2025-07-04

2 Likes

samo mi šlo hlavně o ten tvůj point ke Kimimu

Kimi vidí za roh. Taky ví, že to letos nebude, tak si trénoval souboje pro další rok. Hrál si tam s Alonsem jak s modelínou.

1 Like

Tak ono by bylo fajn, kdyby si napsal něco k xy bez toho, aniž bys ses je snažil shazovat😄

1 Like

Potvrzuju. Jedno dobu mi stačilo likovat Puffovy příspěvky o Alonsovi, teď už musím psát vlastní :grinning:

@spineIesssheep
Napsal sice 3 příspěvky, ale o jedné věci. Nechte ho žít. :stuck_out_tongue:

1 Like

Cardile už konečně v Astonu začal makat.

2 Likes

Však zatím žije podle mě. :smiley:

2 Likes

ok, to je jinam :smiley:

2 Likes

nevadí, instatní srdíčko sedí :smiley:

2 Likes

1 Like