Aston Martin bol odrazu senzačný: Auto je na tom lepšie než môj chrbát, smeje sa Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Slovami Charlesa Leclerca, dnes nerozumieme ničomu. Jedným z mnohých prekvapení sobotného diania na Hungaroringu boli aj výkony Aston Martinu. Fernando Alonso a Lance Stroll hodnú chvíľu pôsobili dojmom, že sú v hre o druhý rad. Napokon sú v treťom, čo je stále vynikajúci výsledok, najmä pri pohľade na ich malú stratu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209963/aston-martin-bol-odrazu-senzacny-auto-je-na-tom-lepsie-nez-moj-chrbat-smeje-sa-alonso

Výsledek AM parádní, jestli takhle budou jezdit dál na okruzích vyžadující vysoký přítlak, tak to do konce roku může být bodově zajímavé, je taky dobré vidět progres ve vývoji včetně nového tunelu

3 Likes

„Toto je na sto percent zásluha tímu a úsilia všetkých v továrni aj tu na trati. Dnes to bolo možno prvýkrát, čo poriadne používame nové predné krídlo, ktoré nám dodáva extra priľnavosť v zákrutách. To je v Maďarsku veľmi dôležité,“ povedal Alonso.

„Snažíme sa lepšie pracovať aj s našimi nástrojmi v továrni, ako veterný tunel alebo CFD, a zapojiť všetkých nových ľudí. Toto je tretí balík vylepšení, najprv sme nasadili nový balík v Imole, potom prišla nová podlaha v Silverstone a teraz nové predné krídlo, všetky tieto vylepšenia priniesli očakávané výsledky, čo je veľmi sľubné pre budúcoročný projekt,“ dodal Alonso.

Na záverečnú otázku, ako je na tom jeho chrbát, s úsmevom odpovedal: „Auto je lepšie než môj chrbát, ale v nedeľu zo seba vydám maximum!“

… tolik sebechvály, strašný :smile:

3 Likes

mozno keby bol bezchrbtak ako niektori jeho fanusikovia, tak by este par desatiniek zosekal.

3 Likes

Zase sem chodíš jenom kopat, jak malej harant?:roll_eyes:

2 Likes

Jenže by mě zajímalo, jestli ten rozhovor pokračoval nebo byl pro jinou stanici, protože jsem viděl prohlášení, že Alo chce zkusit získat pozici na startu🤔

2 Likes

Taky jsem to někde zahlédl.

Kvalda to byla k 44 narozeninám velmi povedená :slightly_smiling_face: :+1:

2 Likes

no možná furt lepší, než když tu sbíral IP adresy a hral si na hackera, ted si zase jen hraje na vtipnýho, to sice skřípe ještě víc, ale aspon je to neškodný. :sweat_smile:

2 Likes

2 Likes

2 Likes

msedge_qlN6RzwNaW

2 Likes

Teď koukám do statistik a Stroll v Maďarsku dokázal porazit všechny své kolegy, jak Vettela, tak Pereze, Sirotkina a Di Restu. Má tam plusovou bilanci 5-4. Jen Alonsa tam zatím neporazil, i když už se tam utkali potřetí :slightly_smiling_face:

2 Likes

:+1: vidíš to jsem netušil, kdybych si měl takto odboku tipnout, tak bych spíš řekl, že Maďarsko neni Strollovo. :thinking:

2 Likes

tak to je parada. Mozes updejtnut sekciu Rivalries na wiki.

2 Likes

Díky za info :+1:

1 Like

Honziku, ked tomu tak veris, tak ti tu ponukam verejne stavku o to, ze Alonso treti titul v F1 neziska. Mozme sa stavit o flasu rumu alebo o ukoncenie posobenia na fore.

Ale kedze si sra.cka a bez pritomnosti na fore by si upadol do este hlbsej depresie ako z Fernandovej kariery od 2007, tak tuto stavku neprijmes. :grin:

1 Like

Však si nepřijal můj návrh sázky a píšeš to, co já před týdnem. To fakt nejsi schopnej vymyslet nic svýho?:thinking:

1 Like

Ty si stale tu ty nolifer? :joy: :joy: :joy:

Se ti zase ztratili koule, když přišlo na sázku? To je život, bez mozku, bez koulí, se nedivím, že tu sebou tak házíš, když jsi úplně k ničemu :smile:

1 Like

Ved som ti dal ponuku.

To minule tvoje klamstvo povazujem za pokus o vtip.