Antonellimu sa už vyhrážajú smrťou. Mercedes to chce riešiť s FIA, Red Bull slová ľutuje | Magazín F1 - F1online.sk

A co to ma spolocne s pointou mojho prispevku, David?

No ty jsi podivoval jak je možné, že si fanoušci přejí výpadek u soupeře.
No a já píšu, že je to vlastně normální :grinning:

Ja som tvoj prispevok pochopil tak, ze si poukazal na to, ze sa taketo spravanie najde aj na “druhej strane” (co som spomenul aj ja), ale z nikde mi z toho nevyplyvalo, ze je to “normalne”.

1 Like

Normální je to jen u fandů RBR a Maxe

2 Likes

Ani ja nerozumiem, ako mohol Verstapen niekolko krat pokazit zavod druhym jazdcom bez trestu. Jediny poriadny trest co si pamatam bolo mexiko 24, ale take rakusko 24 kde umyselne zahol do Norrisa a este ked sa Norris racal s poskodenym monopostom na trat, Verstapen do neho zase umyselne zahol, lebo este nevedel ze Norris ma viac poskodeny monopost a bal sa ze ziska viac bodov ako on. Vsetky kolizie od Verstapena boli umyselne, aj ked ho chranili vyrokmi, ze on siel na hrane a sklzlo sa mu to :smiley: Isiel az za hranu a doteraz neviem preco ho tak komisari chrania, preco tak umelo ho tlacia do pred. Inych jazdcov trestali aj za mensie priestupky ale jeho sa nikto nedotkne.
Ani to ze je chraneny FIA a dokonca mu jeden titul darovali ohnutim, alebo priam porusenim pravidiel, kedze su tam medzery, ani to nikomu nevadilo. A aj keby vadilo, vratit sa to uz neda s5.
A takyto jazdec si ma zasluzit dalsi titul, ked este cely tim robi na neho a nicia karieru kazdej dvojke, ktora do RB isla s tym ze bude mat moznost bojovat o podia ? :smiley: To v ziadnom pripade.

Ako moze akykolvek fanusik podporovat taketo DD jedneho jazdca a obhajovat ho ?

1 Like

Jeden z dovodov je, ze by si chcel ukazat, ze si inteligentnejsi, ctis si fair play a nebudes robit to iste, ako to, co sam na nom/nich kritizujes. Ale bud nechces, alebo nie si.

1 Like

Já si nedělám srandu. Myslím to smrtelně vážně. Úplně to změnilo celou dynamiku okolo sportu.
Bohužel jen a pouze v negativním.

Já ale taky. Vážně si myslím že po AD21 ten sport utrpěl na vážnosti, a to sebou nese všechny následky.

1 Like

Cian Shields místo Alonsa.
Jak Crawford místo Strolla.

Zajímavá taktika na FP1. :smiley:

2 Likes

Alonso už se s touto sezonou na dálku oficiálně rozloučil :smiley:

3 Likes

Ja som pochopil ale ty nie. zákony v reále sú celkom iné ako na webe. Hádam sa nebudem rozčulovať a hnevať či hromžiť a tým pádom kaziť si deň nad niekym koho ani nepoznám a kto má len Nick a nie vlastné meno. V normálnom živote je to o inom a tebe to fakt naozaj ušlo. Jednoducho si pozadu a nechápeš logiku hejterov a iných čudákov. . . - Uč sa VIAC

Ne tys to nepochopil, na webu se s nikym hadat nemusis, kdyz te nekdo napadne tak mu to vrat a dal nereaguj.

Hlavne ze ty te logice hateru a cudaku na internetu rozumis, cim to asi bude ze.

Ukazovat inteligenciu na fore medzi ludmi co si nadavaju ? To si vazne myslis, ze niekomu zalezi na tom, aby mali ludia v pamati nejaky nick a avatar ??? Ty si myslis, ze ja v realnom zivote niekedy budem len tak sediet a uvazovat nad uzivatelom F11 ci je inteligentny alebo nie ? Si len meno na fore a tym to hasne.
Nikto sa nemusi pred nikym pretvarovat ci hrat na viac vzdelaneho, mudreho ci financne zabezpeceneho.
Tak tu prosim ta neries taketo veci:

Bavime sa o F1, to aky som ja v sukromi je uplne vedlajsie a pre teba nepodstatne. Aj keby som ti napisal, ze mam IQ 162 tak co mi to tu na fore pomoze ? Alebo ze sedim v detskom domove a nemam rodinu ani pravidelny prijem. Zalezi na tom ? :smiley:

Inteligencia sa neprejavuje iba vyskou IQ skore, ale vidim, ze sa snazis odviest pozornost od pointy inam a tak ukoncujem tuto debatu.

4 Likes

Ja skor vidim, ze si skoncil a nedokazes reagovat a zase si vytiahol najmenej podstatnu vec z toho cele a to poucku o IQ :smiley:
Ja som niekde pisal o tom, ako sa prejavuje IQ ?
To ty si sem zatiahol ze sa snazim ukazat ze som inteligentnejsi. Ja tu pisem o F1 nie o sebe. Ale ty si nevedel kudy kam tak si sem zatiahol nejake moje osobne pocity uakzat IQ :smiley:
Ako som uz pisal. tema je o F1 a odbocil si ku mne a mojim ‘‘podla teba’’ pohnutkom a potom si sa venoval rozboru ako sa neprejavuje inteligencia :smiley: Uplne od veci. Este ze si nezacal rozoberat detske domovy, to by ma uplne odpalilo…

Cize IQ je jedna z viacerych segmentov inteligencie ? :smiley: A co tam este patri, lebo ja som si myslel ze IQ je inteligencny kvocient a priamo popisuje inteligenciu cloveka.
Mozes si citat:
Inteligencia sa prejavuje rôznymi spôsobmi, ako je zvedavosť, schopnosť učiť sa, riešiť problémy a sebauvedomenie. Inteligentní ľudia často premýšľajú analyticky, všimnú si vzorce, dokážu sa rýchlo zorientovať, rozvíjajú svoje emócie a používajú bystrý humor. Okrem iného sa prejavuje aj cez jazykové schopnosti, ako je dobrá slovná zásoba a schopnosť efektívne komunikovať, a cez schopnosť adaptovať sa na nové situácie.