preco vsak ma pravdu ak nepoznas hystoriu slovaci su bolsevicko ludacka haved vedia len parazitovat na druhych
Si stejny stary ko-kot jak Marko.
Zas si nespal pred nocnou
Marko to poriadne zle odhadol, o tom ziadna. Kedze ho tam vsak stale Red Bull drzi, dostava v mediach priestor a moze povedat, co chce. Nasledky si potom musi niest jak on, tak Red Bull, lebo je ich clenom. Moj osobny nazor, ze uz tam dlho nema co robit neznamena nic. V Red Bulle by sa mali podla mna zamysliet, ci im ten clovek viac pomaha alebo skodi.
Aby bolo jasne, nesuhlasim s nim, ale to co sa spustilo je chyba dnesneho systemu, nie jeho.
Tiez suhlasim s tym, ze Wolff moze a ma branit svojho jazdca.
No, F1 byla za mě lepším “místem”, než se stala “populární”. Ať ji radši sleduje méně lidí.
AD21 změnilo celou F1. Úplně ve všem.
Jasne lebo nevyhral tvojl Lui 
Ecclestone mal trosku pravdu v tom, ze netreba expandovat na socialne siete a F1 ma byt special, nie mainstream. Ale prijmy su, tak to dnes vyhovuje ako to je. Aspon majitelom prav…
Mne teda novi fanusikovia, zblbnute grafiky a “odborne” odhady kedy kto koho dostihne a kedy kto pojde do boxov nechybali, vedel som si to v zavode usledovat aj sam
vidím,že trafená hus zagágala…je rozdiel,keď sa vyhrážajú len tupí fandovia,je jedno koho podporujú a keď vášne rozdúchava tím…vidno,že si nič nepochopil…áno,ja som mozog,ty len bezmozog…ja len dúfam,že z toho FIA vyvodí dôsledky a tím hejterov bude prísne potrestaný…
ps: nehádžem všetkých do jedného vreca,len tých,ktorí ani nevedia,čo normálne majú napísať…mieril som na dvoch konkrétnych ale pridal si sa aj ty…starý d€m€nt Marko sa ospravedlnil,len dnes,keď už jasne pochopil,že tvrdo prestrelil…
Omluva nestaci, mel by dostat poradny flastr plus zakaz vstupu do pitlane, kdyz uz tomu mame rikat sport.
To urobili humbuk uplne umyselne pred poslednou VC, aby nahodou niekomu nenapadlo pustati pred seba Norrisa, ktory potrebuje 3 miesto.
Snad niekto po starte zostreli Verstapena a budeme mat kludnu VC 
Máš pravdu je tu drvivá väčšina takých a plus veselá užívajúca tiež drvivá väčšina rómskej komunity. Sme tu naozaj rôzny na tom našom malom Slovensku. Ale sú tu aj slušný aj pracovitý a neskazený potomkovia pravých Slovanov. Hlavne som chcel ale podotknúť že na stránke F1 online SK. By sa malo diskutovať ale aj riadne pobaviť alebo aj sem tam vymeniť názory medzi sebou a F1 , sem tam nejaká podobná téma ak nás debata k nej privedie… Niečo také ako tu hrubo urážať niekoho a akože to urážanie skomolí alebo upraví aby prešlo cenzúrou tak to je pod čiaru. A čudujem sa že práve bratia češi sú v tomto veľmi aktívny a hrubo urážajú a dehonestujú tu na stránke Slovákov. Myslím si že aký sme taký sme , fakt sme malí ale veľmi rozdielny národ a ťažko nás je hádzať do jedného vreca. Ale to aký sme celkovo , tak si myslím že tu na F1 by sa to riešiť naozaj nemalo. Naša história nezačala spojením s českom ani prehrou od húnov a nezačala ani Svätoplukom či Samom , naša história je omnoho dlhšia a veľmi podobná s čechmi , rozdiel je len v histórií porobenia mi maďarmi češi nemcami. Vždy sa nájdu prisluhovači a bezchrpťáci v každej spoločnosti aj u nás aj v čechách. Sme prepletený veľmi dlho a dosť podobne ale svet nás pozná podľa iných meradiel či simbolov. Nikto tu by nemal vykrikovať jeden druhému históriu , pretože každý niečo zlé a dosť pokazil a zneuctil tým pohľad na celkový štát. Stále sa tu vyťahujú aj politici a iný podobný trulkovia zo slovenska to naozaj aj slováci majú vykrikovať čechom že majú ženy ktoré celý svet pozná ako radodajné a že chlapi okrem piva nevedia nič ??? Veď je to blbosť to vôbec nie je pravda , ano je aj takých veľa ako aj u nás je podobných možno tak isto. Súdnemu človeku to naozaj netreba vysvetľovať a veľmi dobre to vie že existuje od žobráka po milionára a hlupáka a génia ešte veľmi veľa typov ľudí a každý sme iný. Tak preto by som bol veľmi rád keby to tu to osočovanie a nenávisť prestala a hlavne aj po tom čo som sa minulí týždeň pýtal kto to tu vlastne navštevuje, lebo po pravde ani to som nevedel . Teraz ale viem, že je tu veľa zatrpknutých ale aj arogantných či len frajerských dopisovateľov. Nečítam diskusie často a hlavne nie je na to čas len naozaj keď je čas a zaujala ma diskusia. Lenže oplatí sa diskutovať o F1 s niekým keď na vás vybehne polopravdami upravenými tak ako to on vidí a hlavne iba to je to správne videnie a čistá pravda alebo sú tu taký čo vám hneď vynadajú alebo vám vyčítajú že som taký a onaký a ďalší tu už vyťahujú historické polopravdy. Lepšie a z radosťou by sa do diskusie šlo a aj by sa človek niečo dozvedel ak by sem chodili nestranný fanúšikovia alebo aj fanúšikovia týmov a jazdcov ktorý bezhlavo až po urážky hája svojich favoritov. Našťastie tejto plevy tu nie je veľa a snáď časom pochopí že nadávkami a urážkami dosiahne len to že ho nikto nebude akceptovať tolerovať a jednoducho nemať rád jeho príspevky či iné nevkusné odpovede. Dosiahne len to že si jeho nick zabanuje alebo ak sú tu nahlasovatelia a nahlásia jeho nevhodné správanie, nuž tak ho zabanujú nastálo a on si zmení Nick a bude tu zas až do ďalšieho banu alebo ak ho osvieti a pochopí že tadiaľ cesta nevedie nuž tak sláva bude to dobro pre ostatných ale aj pre neho samého. Naozaj bol by som rád ak by tu už konečne skončili aroganti, mudrlanti a hlavne grobiani. Možno aj vy ostatný, by ste boli potešený
prvý rozdúchal vášne Maxov pretekový inžinier,je jedno,že sa skoro ospravedlnil,škody narobil…padá to na celý tím RB,nie len na Marka…takéto správanie je v F1 neospravedlniteľné,tu by mala tvrdo zakročiť FIA aby si všetci uvedomili,čo sa môže a čo nie…a áno ako hovoríte vy,flastr pre celý tím…
My se branime bezduvodnym utokum. Misto toho abyste vase trolly okrikli a potrestali, jenom prihlizite, mlcky slovni utoky schvalujete.
Brániť sa neznamená nadávať a urážať celí národ alebo aj jednotlivca, ohraď sa alebo mu rázne napíš nech na teba nereaguje alebo niečo iné vymysli trebárs aj jednoduchú ignoranciu. Vždy lepšie tak ako byť tu za hulváta, aroganta alebo iného protiváka
Dôstojnosť a ohľaduplnosť k múdrym a k tým menej múdrym stačí úplne len ignorancia. To viac bolí ako tisíc nadávok. A tomu ver.
Nemas pravdu Slovaku, kdyz te nekdo napadne nadavkami musis mu taky vynadat, zakladni zakony prirody neovladas, divim se kdyz mate ve svych radach Jos-o Raze @Jos_Is_Back
Ako taketo nieco moze vobec fanusik F1 (bez ohladu na to komu fandi) vypustit z ust, tomu naozaj nerozumiem. 
Objektivně je potřeba říct, že bouračky protistrany si tady přejí obě strany souboje o titul
Objektívne treba povedať, že búračky protistrany si tu prajú konkrétni ľudia. Každý, kto tu chodí, vie aj ktorí to sú.
Lidi přišli na to že se v F1 může cokoliv, dokonce bez ohledu na pravidla, ideály spadly do koše.