Klasika, když to dělá Ferrari je to šedá zóna a když ostatní je to podvod. Píšu ti už po druhý že Mercedes to tam dal po dohodě z FIA, ta věděla DOPŘEDU co Mercedes vymyslel a že to tam dá. Bylo to chytré, potlesk, to je F1, proto to sledujeme!
Debaty typu že to ovlivňuje výšku monopostu můžeš naladit i na to když Formule jede, ohřejí se pneumatiky, tak se monopst zdvihne.
Jsi si jistý že FIA věděla že Mercedes bude mít v provozních podmínkách 18:1? Já myslím že FIA věděla prd a Wolff si s ní jen zapinkal. Teď má průšvih že tomu přihlížela, přitakávala, ale nic jí nedošlo 
O mne vůbec nejde, jde o to jak je to napsáno v pravidlech a jak se to bude měřit a dle toho to bude legální nebo nebude. Nikdo zvenčí to ovlivnit nemůže, krom toho že na to může mít nějaký názor… Na schůzi to ale určitě proberou a vysvětli si to, jak to pravidlo je a jak se dle toho má stavět motor. Mám na mysli ten o 0,3 rychlejší.
Wolff vůbec do motorů nekecá, to je úplně jiná firma, jiní lidé a hlavně oni tomu rozumí. Takže Wolffa vynech , ten s FIA v tomto fakt nekomunikuje a to v módu vůbec.
Bro, are you ok?
Co se ti nezdá chlapečku ?
On si Honza myslí, že tam Wolff chodí, a radí, co mají špatně.
Má zkreslenej pohled na svět.
To byl vítězný závod, takže pohoda? 
Ono kapku nechápu, když je dané kdy se to má měřit a to je jednoznačný benchmark, tak když to motor splňuje, tak proč to někdo rozporuje.
To že pravidlo musí motor splňovat po celý víkend je taky splněno a oni nejsou schopný pochopit, že když se to měří jen za studena, ( v sobotu, v neděli, kdykoli) bó pak se to vždycky měří jen za studena nikdy jindy se to měřit nebude, takže je vše v pořádku. A že to roztáhne za tepla, no roztáhne a to jako teda všem…
Masi si vysvětlil pravidlo v módu Situs a Hellhoger. 
…právě že ne, proto ta schůzka 
Vítězný? Pro Maxe, to jo.
Tak někdo chce vysvětlit, jak blbě četl…blbě to prezentuješ, jako ostatně dalších ix věcí. Všichni podvádí… 
Max za to nemohl, ten jen jezdil…
To máš špatné informace. Wolff zničil sluchátka v Saudský, kde Ham vyhrál.
Jj tam se přetahovali o to kdo bude mít výhodu , aby otevřel zadní křídlo. A a srazili se…
Copak Maxovi něco vyčítám? Nebo výhra je ta výčitka? 
To já ti jen doplňuji vzdělání, aby sis nemyslel, že taky podváděl. 
Právě že ne, v tomto případě jen Mercedes zašel za hranu, oni to vyřešej