Andretti si myslí, že Mercedesu motorový trik prejde. Ferrari naďalej plne dôveruje | Magazín F1 - F1online.sk

Klasika, když to dělá Ferrari je to šedá zóna a když ostatní je to podvod. Píšu ti už po druhý že Mercedes to tam dal po dohodě z FIA, ta věděla DOPŘEDU co Mercedes vymyslel a že to tam dá. Bylo to chytré, potlesk, to je F1, proto to sledujeme!
Debaty typu že to ovlivňuje výšku monopostu můžeš naladit i na to když Formule jede, ohřejí se pneumatiky, tak se monopst zdvihne.

Jsi si jistý že FIA věděla že Mercedes bude mít v provozních podmínkách 18:1? Já myslím že FIA věděla prd a Wolff si s ní jen zapinkal. Teď má průšvih že tomu přihlížela, přitakávala, ale nic jí nedošlo :smile:

1 Like

O mne vůbec nejde, jde o to jak je to napsáno v pravidlech a jak se to bude měřit a dle toho to bude legální nebo nebude. Nikdo zvenčí to ovlivnit nemůže, krom toho že na to může mít nějaký názor… Na schůzi to ale určitě proberou a vysvětli si to, jak to pravidlo je a jak se dle toho má stavět motor. Mám na mysli ten o 0,3 rychlejší.

Wolff vůbec do motorů nekecá, to je úplně jiná firma, jiní lidé a hlavně oni tomu rozumí. Takže Wolffa vynech , ten s FIA v tomto fakt nekomunikuje a to v módu vůbec.

Bro, are you ok?:grinning:

1 Like

Co se ti nezdá chlapečku ?

On si Honza myslí, že tam Wolff chodí, a radí, co mají špatně.
Má zkreslenej pohled na svět.

22.1.2026 :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

To byl vítězný závod, takže pohoda? :smiley:

Ono kapku nechápu, když je dané kdy se to má měřit a to je jednoznačný benchmark, tak když to motor splňuje, tak proč to někdo rozporuje.
To že pravidlo musí motor splňovat po celý víkend je taky splněno a oni nejsou schopný pochopit, že když se to měří jen za studena, ( v sobotu, v neděli, kdykoli) bó pak se to vždycky měří jen za studena nikdy jindy se to měřit nebude, takže je vše v pořádku. A že to roztáhne za tepla, no roztáhne a to jako teda všem…

Masi si vysvětlil pravidlo v módu Situs a Hellhoger. :grin:

…právě že ne, proto ta schůzka :smile:

1 Like

Vítězný? Pro Maxe, to jo.

1 Like

Tak někdo chce vysvětlit, jak blbě četl…blbě to prezentuješ, jako ostatně dalších ix věcí. Všichni podvádí… :grin:

Max za to nemohl, ten jen jezdil…

To máš špatné informace. Wolff zničil sluchátka v Saudský, kde Ham vyhrál.

Jj tam se přetahovali o to kdo bude mít výhodu , aby otevřel zadní křídlo. A a srazili se…

Copak Maxovi něco vyčítám? Nebo výhra je ta výčitka? :smile:

1 Like

To já ti jen doplňuji vzdělání, aby sis nemyslel, že taky podváděl. :grin:

Právě že ne, v tomto případě jen Mercedes zašel za hranu, oni to vyřešej :wink:

1 Like