Andretti si myslí, že Mercedesu motorový trik prejde. Ferrari naďalej plne dôveruje | Magazín F1 - F1online.sk

Tvoje pohádky o tom, že Mercedes nemá sjednocené fungování motorů a závodního týmu F1

Je to jednoduché, z FIA ohledně motorů komunikují konstruktéři Brixworth a z Brackley ohledně šasi.

Wolff určitě ně, věř mi. :grin:

Tak jasně že to vyřeší, to už píšu 3 neděle… že pokud se něco bude měnit, tak až za rok, ostatní budou vylepšovat. :upside_down_face: :slightly_smiling_face:

Ještě podvádí Redbull přece…

Je to tak, Wolff u FIA nelobbuje, chodí tam na kafe a volá tam jen tak ze srandy

1 Like

A je tady jedna důležitá věc, jednotlivé sekce motorů, už jsou prý FIA homologovány. Všichni prošli.

To už je moc dětinské, konec diskuze.

No do tebe je to dětinské celou dobu, když si myslíš, že šéf Mercedesu nelobbuje za svůj tým :grinning:

1 Like

RedBull to prý nepoužije :slightly_smiling_face:

1 Like

RB je Spekulace ®

Tak bude pomalejší než Mercedes.

Současný soubor pravidel neobsahuje ustanovení pro testování motorů při zvýšených teplotách, takže to použít mohou. Jestli jim to funguje. :grin:

Jj, jen při teplotách pod bodem mrazu …

Kterej z Vás ho unesl kluci :smile: Takovou otočku u Herberta neznám, a opakovaně :open_mouth:

2 Likes

2 Likes

Všichni mají nějaký problém s motory, určitě i Mercedes…

slyšel jsem o problémech s Mercedesem, když se pokusili umístit pohonné jednotky do zadní části vozu a ten nenastartoval,“ řekl Herbert JeffBetu.

:grin: :grin: :grin: já myslím že to doladí…a že už to od té doby nastartovali. U mě doma taky nešla elektrika a už je to dobrý. :star_struck:

tak ho daju dopredu. problem vyrieseny.

Víš jak to dneska je, každý server chce něco napsat, tak se pišou tyghle cypoviny.

Nějaké problémy mají všichni a bude se ladit , koumat vylepšovat ještě hodně dlouho…

Než to Mercedes naladí, tak jim to FIA zakáže

1 Like

Mercedes používá termickou expanzi materiálů – ta správná část v motoru se rozšíří při ohřevu za provozu, což zvýší efektivní kompresní poměr během skutečného závodění a to už zvládnuté je… z minulosti. To je pod kontrolou.

Homologace motorů pro rok 2026 již proběhla a konstrukční řešení jsou uzamčena. zdroj : Tomáš Marný :grin:

newey nieje kompetentny na oficialnu interpretaciu pravidiel
vsetko co povie je len jeho nazor, nie oficialna interpretacia ktora je zavazna pre urcenie ci je nieco legalne, alebo nelegalne

To je těch 15 koní navíc. Nevejdou se do stáje.

No to máš marný, protože honologace proběhne 28.2.26

1 Like