Andretti si myslí, že Mercedesu motorový trik prejde. Ferrari naďalej plne dôveruje | Magazín F1 - F1online.sk

to je brutalna novinka kedze vsetci cakali, ze RBPT bude mat motor vykonovo porovnatelny s Mercedesom, alebo aj lepsi. v stavkovych kancelariach je teraz chaos.

3 Likes

Všichni? To jsi čekal jenom ty. :grin:

2 Likes

Jasne ze to prejde, je to predsa Mercedes. Ten si pretlaci vsetko ilegalne co potrebuje. Presne, nejde o to, co je v pravidlach, ale o to, kto to lepsie vyargumentuje a tu ma Mercedes FIA na svojej strane.

Len je usmevne, ako tu niektori isli posledne roky praskat od nervov kvoli inym teamom, kde ani podvod nebol dokazany ale teraz su zo “sikovnosti” Mercedesu nadseni aj ked vsetci vedia, ze pravidla obchadzaju

1 Like

:boom:

1 Like

Jo, však jsem to Puffovi psal proč FIA zavedla poměr 16:1, s Audi si vytře FIA prdel, pokud nebude konat.

2 Likes

To ze FIA posvatila DAS je to iste, ako ked slovenske ministerstvo potvrdilo ze Bureš nebol agent STB. Mna zaujima nazor najvacsieho borca v F1 a to je Adrian a hotovo.

Mercedes nezistil ako to asi dělají.
Praskol im to zamestnanec Ferrari, inak by na to nikdy nikto neprisiel.
Teraz aktualne pomer 1:18 praskol zamestnanec Mercedesu.

Nerozumí tomu, však Honda nemá ani baterii😄

1 Like

tak Peter nechodí na tohle forum, víš jak. :smiley:

1 Like

Zajímavý, že Peter byl první, kdo ještě v prosinci 2022 napsal, že AM bude v roce 2023 velmi silný, ale bude mít problémy s vývojem :face_with_monocle:

:boom: Irony alert :boom:

1 Like

A dost. Jste tu všichni proti mně. Proč? Jen, protože Mercedes umí číst pravidla, tak jste na mě hnusní.

1 Like

Baterii mají, ale něco tam na ní musí dořešit , jsem četl a měla by to být výhoda, mít tento typ baterie.

Nepotřebuješ je na své straně , rozhoduje FIA a ta rozhodne a jak rozhodne , tak bude. To je realita.

1 Like

Oni se zeptali zda to tak může být a prý může. A to stačí…nakonec RB to má taky a Honda s tím jak je pravidlo prezentované FIA , tak ta s tím taky nemá problém, jen ho chce upřesnit.

Problém s tím má pár lidí v diskuzi. Ani nevědí přesně proč.

ty ses zasekl jen v Chiary světě, to je celé Puffe.

1 Like

odkedy je newey kompetentny k zavaznemu vykladu pravidiel?
co povie je len jeho interpretacia pravidiel, ale nie zavazny vyklad ktorym sa riadi fia

kto je to ti “vsetci”?
kto cakal, ze rbpt bude mat dokonca lepsi motor ako mercedes okrem teba? :slight_smile:

nikto normalny nemohol a nemoze cakat ze rbpt vyrobi motor na urovni mercedesu a uz je uplne sci-fi ze by vyrobil dokonca lepsi motor

Akoze Newey nie je kompetentny ?
30 rokov a objektivne najlepsi interpret pravidiel s X titulmi ?
FIA ked povolila DAS interpretovala pravidla takisto po svojom, tiez su to ludia navyse ovplyvneni Mercedesom tak, aby im sli po ruke.