Andretti si myslí, že Mercedesu motorový trik prejde. Ferrari naďalej plne dôveruje | Magazín F1 - F1online.sk

Však taky ještě nikdo neprotestuje, až v Austrálii :smile: Teď se té blamáži snažej vyhnout, takže se de řezat koza tak aby zůstala celá :grinning:

1 Like

No nejde to vám, když bude homologace za dlouho, tak se motory můžou upravit na příkaz FIA.

Tak to je přímo na komoru :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Však říkám, ať Mercedes si to nechá, ale vyloučí je po každém protestu nebo jim omezí výkon o 150hp aby to bylo fér

1 Like

Nějak se dohodnou, pokud nechtěj aby je každý závod vylučovali :grinning:

1 Like

Jojo Puffe, od odsuzování AD21 tu najednou podporuješ podvádění, hezky si to dotáhl😒

1 Like

Jasně pilníkem a bude k tomu potřebovat šuplera a když bude potřeba , tak i hoblík. Do zítřka Smiřický
:rofl: :rofl: :rofl:

Nic neporušují, pravidla jsou zhola jasná.

1 Like

No jo 3 desetiny a jedem. :grin:

Zkoušíš ho vyprovokovat, nevyjde to. :smiley:

Mám tě rád, takže ti řeknu jen jedno. Chápu, že sis to představoval jinak (Newey, nový tunel, tovární tým), ale to, že to Aston zase nezvládl neznamená, že za to může Mercedes.
Takže se z toho hlavně potom nezblázni.

Já Puffa neprovokuju. Ale je mi jasný, co by psal kdyby to bylo u RBR, Ferrari nebo Hondy. Tady se teď bije, jak je to v pohodě, když z toho má těžit jeho oblíbený tým :-1:

Vždyť Honda taky nebude mít mimo měření 16:1, Wazari , technik Hondy to naznačuje, tak co tady vy dva furt melete, to je dílo s vámi…

Mclaren jednou sedře desky, tím že blbě nastaví monopost a hned tady Situs piše že to je tak když přestanete podvádět. je to furt dokola hoši, jste nemocný… :grin: Celoživotně, oběť okolností… dětský mód.

Jojo a pak ti Puff věří tomu, že Honda nemá ani baterie, to si vyřiďte spolu😀

vsak to ma aj RBR a s Puffom to nehne.

RBR pravě chtěl Mercedes potopit…, proto to vyšlo najevo. Zpomalit…co kdyby klaplo že to zakáží.

Já bych ještě počkal, zda to Aston nezvládl, to neví nikdo , jak to bude.

to pochybujem, pretoze sa to prevalilo v decembri a dodatocne upresnenie merania bolo navrhnute v septembri a vpisane do v pravidiel v Oktobri. Tam bola diskusia medzi stajnami a FIA uz dlhsie.
Stale si myslim, ze pre Hondu, Ferrari a Audi nie je problem to navrhnut tak, ze v prevadzkovej teplote stupne kompresny pomer na 18. Problem je zvladnut efektivne sytnenticke palivo pri vyssej kompresii, co sa Mercedesu evidentne podarilo a preto teraz toto vytiahnli.

Uvidíme, v každém případě to je přesně F1, to co popisuješ, válka vývojů… a k těm termínům, to že se to provalilo až dýl, nic neznamená, on se RB určitě zeptal jak potřeboval a novinařům se to dalo, až když bylo po “akci”.