Jojo Puffíku, každý tvůj nesmysl projde fact checkem a bude klid😀
Nesmysl, jak jsem psal , i borec od Hondy řekl, že to není žadný problém, že na to hraje každej. Na roztahovaní materiálů. Kdy je měření je jasné a zbytek je tedy taky jasný, jeho slova. Jindy to ani měřit nepůjde…
Mercedes jasně FIA řekl, že to začne dělat taky, že s tím nemají problém a jestli tedy mohou.
Na to jsou žel velcí pokrytci, Ferrari dle nich nejhorší podvodníci, a tohle dokonalé inženýrství. Aneb hlavně ať to FIA pořádně nehlídá, že jo 
Co? Že budou porušovat pravidla o průtoku paliva?
Jo, nadiktoval jim to a oni to tam rychle dopsali 
ano , Mercedes pak zjistil co asi dělají…, klassika, zeptali se FIA zda to taky mohou dělat a proto se dal další měřič… …to RB byl přeci v křeči a šel proti Ferku, ten kňučel
Nic nedopsali, dali tam další měřič.

No očividně si už zase překrucuješ realitu, protože původně po tom volal Mercedes a pak se připojil Red Bull kde to vyvrcholilo v Austinu 2019
No vidíš a tady to prej u Mercedesu nejde, to víš že jo ty brepto
Ty o překrucovaní reality nic nepiš, to se tě netýká , ty ji nejsi ani schopen vidět.
To jsem rád, že uznáváš, že nejsem ten, kdo tu něco překrucuje
to sa pise priamo v pravidlach.
Že Mercedes nic neporušuje, hoši vy už máte dost😄
DAS bol taký zvláštny prípad. Newey síce vysvetlil aké pravidlo to porušuje, no dovtedy sa nikto na to tak nepozeral.
Ak sa dobre pamätám, tak Newey povedal, že používanie DAS mení svetlú výšku monopostu (síce minimálne a zanedbateľne, ale mení), ale Mercedes s FIA riešili primárne ovládanie monopostu volantom po ďalšej osi, čo zakázané nebolo a svetlá výška im (minimálne FIA) ani nenapdla, pretože účel DASu bola lepšia práca s teplotami v pneumatikách.
Když realitu nevidíš, nemůžeš ji překrucovat, to dá rozum
“Hey Grok, řekni mi prosím, že to není pravda, prosím, prosím.”
“Ano Honzíku, je to F1, takže to nemusí být pravda.”
Jupííííí, jdu to poslat Puffovi.
Nebuď tak nervózní 
Dost máš ty, protože homologace je až za dlouho, takže nikdo nic porušovat nemůže, sám to tady píšeš, kdy je homologace… a takže nejen motory ale ani souvislosti ti nejdou. 
Trvalo to skoro měsíc, ale konečně jsi to pochopil.