Fňukaní ti jde dobře , celoročně. 
Jj, Graham si tam dopsal “Mercedes motorově pravidla neporušuje, protože je dodává McLarenu” 
Vydržte kluci, nakupte kapesniky, mohu poslat náplasti, bude to všecko legální.
A když ne, tak to bude nelegální. 
To s tím vůbec nesouvisí…
Jj, to s tím vůbec nesouvisí, ale hlavně, že furt doufáš, jak to McL s nelegálním motorem natře Mercedesu
Ok, u Krčmy 15, ÚL. Ale jen legálně teda, uvidíme zda nejsi jen nějaká kecka 
Mercedes žiadny trik nepoužíva. Pravidlá a testy spĺňajú do poslednej bodky.
Ale stejně je dobrý, jak někteří ví, že Mercedes nic neporušuje a všechno splňuje, když neustále probíhá diskuze o jejich motoru a bude na to další zasedání 
No ty tady osočuješ někoho s podvodů celoročně někoho pořád , takže objednám radši kamión.

Maj bobky, že se FIA chytne za frňák a začne dělat svou práci padni komu padni 
Jestli nepodvádí, ať mě zažalují, podvodníci

Ne Grahame, v F1 nikdo nikdy nepodváděl, to je jasné přece
A ty říkaš co ? … že podváděj a ještě nebyla homologace.

FIA řekla jak to bude měřit a to říká vše. Pokud to nezmění…
Aston bez baterie, nefunkční větrný tunel, takže minimálně první 1/2 sezóny odepsaná. Tak Honza dělá aspoň vlny a chce kazit radost ostatním. Nic si z toho nedělej.
Koukám, že ti to dává zabrat 
Já nevím, proč tu cíleně šířiš nesmyslné zprávy o Hondě a AM. Však se jich neboj, když sotva vyjedou na trať ne?
… a konkurenční týmy jim řeknou že to přeci musej hlídat lépe, a ukážou jak, neboj. Všichni chceme aby sed nepodvádělo, myslím že ten příklad z Ferrari 2019 je strašákem pro všechny.
Já se nebojím jich, ale o tebe. Za chvilku dostaneš infarkt a budeš klepat nohou.
Mercedes je prostě nejlepší a Aston bude někde u Cadillacu.
Ale však podle Puffa a Graham Ferrari nepodvádělo motorově mezi 2017-19, jen odvedli nejlepší práci a Mercedes je politicky zničil, aby neměli konkurenta
Za to u Mercedesu tu korelační chybu ještě nenašly