Andretti prišiel o spojenca. Sulajem mu radí dosnívať sen o jedenástom tíme | Magazín F1 - F1online.sk

Prezident FIA Mohamed bin Sulajem otočil o 180 stupňov. Celé mesiace tlačil Formulu 1 do toho, aby akceptovala Andrettiho prihlášku, no zrazu nastal zlom. Americkej stajni odkazuje, nech namiesto budovania svojho vlastného tímu sa radšej pokúsi o kúpu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156573/andretti-prisiel-o-spojenca-sulajem-mu-radi-dosnivat-sen-o-jedenastom-time

maFIA​

Konec příběhu :slightly_smiling_face:

ani Symonds neohrial studene beduinske srdce :frowning:

by ma zaujimalo, koho meno ma ta pistol, co sa drzi Sulayemovi na spankoch

Vidím to inak ako ostatní diskutéri. Toto je po dlhšej dobe prvá dobrá pre Andrettiho, že je teraz na inej strane ako Sulajem :blush:

Je to falosna sv…a ten Sulajem…

zelam celej F1, nech ich Andretti da na sud, vyhra, budu ho musiet zobrat a nieze este on im bude platit ,ale k sudnym trovom priplatia Andrettimu to, co on mal dat im. Tak by to bolo spravodlive.

Horsi uz to byt nemuze, kdyz ho navadi ke koupi stavajiciho tymu, asi mysli HAAS.

Bol to na figu spojenec. Sulajem mal schvalit dve nove stajne. Bol by vacsi politicky tlak.

Klub piraní v plnej paráde.
Že pravidla dovoluju 12 teamov ?
A co ako, koho to zaujima …

Pravidla dovoluju 12 teamov… Ale proste ho nepustime :smiley: opat raz plati, ze pravidla su trhaci kalendar :smiley:

Sulajem bol taky dobry spojenec asi ako chcipla tava.

Nasadit na toho tavojebca, Domenicalliho a este niekoho podstatneho spicla, nech ich pri niecom nafoti a vydierat. Tak ako to robia oni, spinavci.

myslim, ze Sulayem riesil/stale riesi (?) nejaky vypad proti zenam, nejake nevhodne poznamky ci co

Spominam si ze sa nieco riesilo, ale asi sa to zamietlo pod koberec, alebo doriesilo potichu. Dnes vsak ide urobit humbuk aj z malickosti, videli smw zaciatkom sezony

Zlaty Bernie.
Rozhadal by pirane medzi sebou ako to zvykol robit.
A od 2026 by bolo na roste 12 teamov.

Tak je zrejme jasny ze HAAS chce prodat svuj tym, ale Andretti ho koupit nechce, to nekomu vadi a proto ma se vstupem do F1 problemy, neni nahodou Liberty US company? :man_shrugging:t2: Amici se neumi domluvit, vec nevidana.

ano je, a o to viac bolo divne preco Andrettiho nechceli. lenze tu ide najskor o osobne sporty Greg Maffei vs Mario Andretti.

co je … nieco tak neskutocne absurdne az ma to boli

Neda se dohlednout kde je problem, ale finance budou jednim z hlavnich duvodu, zacinam to videt tak, ze sice Andretti splnuje podminky a pozadavky, ale jen ty oficialni.

:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Hnus a tohle ty podporuješ?