Vybavene. Konecne si Sulayem precetl co tu mesice pisu. Uz takhle se tam nevejdou. V takovym Monaku by se posledni ani nerozjel a uz by dostaval modrou vlajku.
No jasně, že to podporuju.
Týmy atd. mají právo o hlasování jestli přijmou nebo nepřijmou dalšího účastníka.
Demokraticky si odhlasovali, že nikoho nechtějí, tak se jede dál.
Jsem s tím absolutně v pohodě.
To musíš víc na východ (fakt kousek) jestli chceš praktiky na sílu.
… a jen ze zvědavosti, to výběrko s FIA nebo co to bylo to bylo o čem? Andretti do toho kvůli tomu nemálo nasypal.
Myslím si, že jim to Sulayem slíbil, že ho tam protlačí stůj, co stůj, protože si myslí, že je big boss.
“Mario sypej do toho, to bude jenom formalita, já ti to zařídím.”
Však pamatuješ jak na ně nastoupili… Všichni byli blbci a všichni to měli prodat.
Ať si to u toho soudu vyřídí, dle mě udělali z Andrettiho úplnýho vola.
Puffe to si nemusel
Nemusim pisat o univerzite v Prahe ze … jaky vychod.
Týmy maju právo si odhlasovat ze pravidlo o 12 týmoch je neplatné ?
Maju pravo vyhlasit platne pravidlo za neplatné ?
Však v pravidlech je, že tam může být až 12 týmů - ne že musí být 12.
V dalších dohodách máš, že přijetí musí odsouhlasit všechny strany. Fia, LM a týmy.
A tamto jsi nemusel ty. Vůbec jsem nemyslel nějakýho šulina.
Tak jestli začal investovat i po tom, co mu asi 10x řekli, že ho tam nechtějí, tak ho z něj dělat ani nemuseli.
Chapem, myslel si na vychod od SVK nie na vychod od CZE.
Mne sa to jednoducho nepaci, ze ho nechcu medzi seba.
Toto este v historii F1 nebolo, a pozor bolo x stajní ktore zivorili, zapasili o sponzorov a kazdy dalsi team im situaciu komplikoval.
Komu zoberie Mario sponzorov ?
Nikomu alebo len minimalne.
Pridu o diely z vynosov F1 ?
Sak tie diely maju najvyssie v historii a Mario ich pravdepodobne este zvysi.
Ale pak sintu nestěžuj, že F1 stojí za prd, když chceš účastníkům soutěže dávat možnosti si soutěž regulovat podle sebe.
Nevím.
Právo na to mají… pod který se podepsala i Fia, tak bych to nehrotil.
Tak já tu demokraticky vytvořím hlasování, jestli máš posílat pravidelně každý měsíc po dobu 10 let, částku 100 000kč, když se to odsouhlasí, tak to budeš akceptovat?
Je to dohoda týmů, FOM i Fia, kterou všichni podepsali a odsouhlasili.
Jestli vytvoříš hlasování, že já mám něco dělat moc jako demokratická dohoda nezní.
Zial, prave to ze pridu, je mozno jeden z dovodov preco su timy proti…
Teraz si cast ziskov urceny pre timy deli 10 timov, takto by to bolo 11 a teda by prisli o cca 9%.
Jinými slovy jde Sulayemovi o kejhák, tak začal výt s ostatními vlky.
ked som dobre pochopil, prava pricina je ze sef LibertyM. Greg Maffei ma nejaky zasadny (osobny) problem s Andretim?
kto toto vypatra bude novinarom roka v F1.
a tiez nechapem ako LibertyM moze principialne prekazad viac timov, ved viac penazi, ci nie? (to ze to vadi terajsim timom je jasne, z pohladu financii).
Všetci aký nasraty že ich nezobrali pritom Andretti tam chce len kvôli peniazom teraz keď sa darí mal prísť keď bola kríza…
Poprosil by jsem najít tu část dohody o hlasování týmů. Děkuji
Musíš si to najít. Jsem v terénu. Mám tu bagr.