Nerozumím co naznačuješ, ty myslíš že Alonso mohl dopadnout lépe?
vela stastia a nervov
A proč to tu zase vytahuješ?
Nakonec to co jsem psal tak se fakt stane. Jako zajímavý rozvrat, sám nevím co by bylo zajímavější, zda odstřelit Hornera nebo tolik opouštějících RedBull
Ale kam by šel Newey, jako upřímně, on podle mě není vázaný na Maxe …
Diky, ale viem ze viac ako 3-4 komenty za 2-3 tyzdne sa neoplati tymto trollom venovat Je to len také chvílkove pobavenie sa na ich hluposti a viac času nehodlám s nimi zabit. Je mi to vtipné že sú ako otvorená kniha
Adrian se na to klidně už fakt může vykašlat. Třeba si bude dělat radost v té WEC
Nevím no, možná na 2026, na 2025 si to nemyslím hele
Já se přikláním k názoru že to neustojí spíše Horner. Ten tlak který zvyšují ostatní je neudržitelný.
Asi ano, ale zatím to neustávají fans RB
Tak oni to maj nejhorší, vůbec nevědí jak to uchopit. Zejména když každý týden se ukazuje další a další vyvrhel nebo rebel
RB fans su maximalne v pohode, Max vyhrava dalej a ci tam Horner ostane alebo nie je menej podstatne ako vysledky timu. Za to z taboru Astonu, lepsie povedane Alonsa, sipim obrovsku frustraciu. Vcera to bol velky ulet borci a obrovsky preplesk pre vas.
Ze by sme uz neverili?
mne sa paci jak to karma vracia ked sa tu posmievalo hornerovi a redbullu kvoli kauzam, ci uz cost cap, alebo potom gombiky, druha akost atd, tak to bolo radosti
ale ked je tu asi dalsia velka FIA kauza, ze tam figuruje OPAT alonso, to niiiic to nevadi, on o nicom nevedel, podium vyjazdil poctivo
Zatím věříme (první závod), nepovede-li ale progres AM kupředu k světlým zítřkům, stěhujeme se do Mercedesu a převlékáme se
Před rokem:
chvilkové pobavení na hluposti? Tak jo no.
Chceš snad říct, že Alonso loni v Saúdské Arabii dostal support do FIA co ho v závodě posunula na 3 místo?
Ferrari. Moji insidery hovoria, že už si úžíva kapučíno v Maranelle. Pomenujú po ňom vlastnú road car, čo si sám vyrobí, bude tvoriť WEC, F1 a GT zároveň. Všetko mu dajú.
Ale nedají mu možnost postavit mistrovský monopost, takže tam nepůjde