Pereza dodatočne penalizovali či ako skončil Carlos druhý ? nevidím dôvod prečo by mal mať Rus viac ako Lec, keď ho obehol v priamom súboji, problémy mali obaja …
To je anarchie to je prdeli tohle 5 mega Ale když i on sám ví že ani tak by to nebrala, no wtf. Jak jsem tu psal, ta chce “svou” spravedlnost.
to kvitujem tiez, prvy zavod sezony dojazdil 11ty, pokial bude napredovat, tak prve body v sezone a ciastocna porazka Bottasa sa dostavia
ps - to auto maju stale nechutne
riadna velenuda teda
Tomu je jedno co Horner udělal, jen by rozdal úplatky všem a hotovo Jeho přímočarost je ale třeba oceňovat
Docela s tím hodnocením souhlasím.
Sainzovi bych dal více, protože udelal maximum.
Možná lehce Russelovi, ten měl taky pěkný víkend.
A Piastri přece nemůže mít stejně jak Norris. Zase glory glory Piastri.
Pak se diví, že děti RB dostávají na houpačce šikanu.
Ja ich stale pozeram, ale uz s mensim zaujmom. Skor to mavam pustene ako podcast popri robote, takze mi niektore veci aj ujdu, ked sa sustredim na robotu. Ale keby to chcu ozivit, mohli by tam prizvat Jitku a mozno by som to znova zacal aj pozerat.
Stroll kvoli Hulkenbergovi startoval posledny s tym ze sa este musel aj otacat a skoncil hned za Alonsom…
Mas pocit ze ho hejtujem? Popravde sa mi na nom paci, ze jedina vec ktora ho zaujima je pretekanie, vsetko ostatne sa snazi ignorovat. A co sa tyka Josa, davno ho mali poslat kade lahsie. Max by mal aj v pripadne rozkladu Red Bullu dost ponuk z ktorych by si mohol vyberat.
A teraz si vyber medzi tymto alebo hodnotenim, ktore dalo Alonsa pred Sainza a Alzaci ho tu postovali do kazdeho vlakna.
Ono vsak nejako to hodnotenie spravit musia a vzdy bude niekto nespokojny. Tiez nesuhlasim s vela znamkami (uz len Norris a Piastri rovnaka znamka je blbost), ktore dali, ale dam tomu sancu a spravim si obraz tak v polke sezony.
Zatial sa vsak dlhodobo najviac stotoznujem s rankingom na planetf1.
@Hedgehog Ehm Ehm Kto prvý dropne máme nový závod
Max a Jos to MERC
Newey to Ferrari
Horner to Dovolenka
To by asi nebol problem, lebo marketingovo by sa im to z velkej casti vratilo (mozno by na tom este aj zarobili). Navyse by som pocital s tym, ze by Maxovi dali vyssi plat ako ma Lewis vo Ferrari.
Za predpokladu, ze budu mat stale rovnaky naskok. Ak sa ten naskok zmensi a za Maxa nenajdu pilota, ktory s tym autom bude vediet aspon z polovice tak ako on, tak o ten titul by mohli prist (v 2022 taky Perez nedal ani P2 a to bola dominancia obrovska v druhej polovici sezony).
To som nemyslel na teba, ze ho hejtujes. Bolo to myslene vo vseobecnosti na tych, co tu hejtuju RB a Maxa, nie na teba.
Tvoj nazor je objektivny a do velkej miery sa s nim stotoznujem.
Tu vsak pre istu cast fora nepasovalo to, ze Stroll ma trosku lepsie hodnotenie ako Alonso, a preto tu dookola postovali ine, kde bol Alonso dokonca pred Sainzom.
Ano, hneď za Alonsom ktorý v pretekoch stratil 3 miesta, Stroll 3 miesta (prakticky 10) získal. Ale je mi jasné že nebudeš mať problém to nejako otočiť v prospech Alonsa Určite to bol len nadľudský výkon v Q a v preteku sa ukazala pravá rýchlosť Astonu a vlastne nic viač nemohol spraviť, všakže
V podstatě nemohl no, byli v zemi nikoho, je vidět že jsi to četl.