Odpadla pevna ruka a je to tam, jak někde na smetišti (nadsázka samozřejmě), tohle nechápu, když jde o firmu, jako je Red Bull
No TPč som počul kúsok Eisking debriefingu a stačilo mi. Zlatá anglická scéna.
cital som to tiez, a strasne ma to pobavilo, ze takyto moloch ako Redbull nema tieto mocenske klauzuly poriesene lepsie, lebo toto dost vela veci vysvetluje pre mna
A proč to děláš? Chceš dostat migrénu?
strasne cringe som sa citil u toho to je fakt … akosi z eiskingu uz ostavam chladny, pritom som kedysi hltal kazdu epizodu
najlepsie, ze ked mu tam pisu oslavne ody do komentov na youtube tak je to parada, ale jakmile tam ktosi napise, nejaku kritiku tak uz ze Preco sa posmieva
Ja neviem som to hltal len to vyšlo, všade hneď a teraz normálne už s nechuťou som to písal. Extrémne cring to ostalo.
Za čo má Sainz 8? Alebo Alonso iba 6? Zhou 8? Huh ja tomu nechápem. Lec za chybné brzdy dostane samozrejme 6, lebo sa málo snažil. Mal ich opraviť na trati. Stroll dal minimum s tým autom čo musí a je lepšie hodnotený ako Alonso.
perez 4??? to tam aj pisu v komentoch na krala, ze minuly rok kritizoval pereza, ze nedorucuje, a ked doruci prvy zavod to, co po nom team chce, tak dostane od krala 4 z 10
VB ma 4 za to, že stal minutu v boxech ne svojí chybou
No tiež nechápem. Lec dostal dole body za to, ževraj nezískal PP preto
Tak neviem čo iné môže byť brané ako porušenie zmluvy než v dobe jej platnosti podpísať inú zmluvu u priamej konkurencie. Mercedes by musel Maxa z tej zmluvy vyplatiť a keďže je platná do 2028 tak by to bola asi šťavnatá sumička
Ak by RB potreboval staviť na Checa tak by ten titul ukopal aj s ním a na 2025, by tam z tých pilotov, ktorí zatiaľ nemajú titul, na 99% prešiel každý + Alonso tiež
@HellHogr Četli jste to?
BusinessF1: Ecclestone radil Hornerovi zaplatit
dnes 13:17
BusinessF1 ve svém článku o Hornerově kauze podrobněji popisuje několik skutečností, o kterých již informovala zahraniční média. Jedna z nich se týká i Bernieho Ecclestona. Jako dobrého přítele ho měl Christian Horner požádat o radu.
„(Ecclestone) zastával jasnou pozici, že Horner by neměl odstoupit. Ecclestone patří do staré školy a nevěří, že sexuální lumpárna jsou důvodem k rezignaci. Ecclestone nemrhal časem ani obviňováním - jen řešil problém,” přibližuje roli bývalého majitele F1.
Mr. E dal Hornerovi jasnou radu založenou na tom, že všechno dokážou vyřešit peníze. Horner si ji vzal k srdci a oběti údajně nabídl již avizovaných 650 tisíc liber. Oběť však peníze odmítla. „Nešlo jí o peníze. Chtěla, aby Horner odešel z Red Bullu a byl zodpovědný za své činy.”
Šéf Red Bullu se tak vrátil za 93letým Ecclestoneem a dostal novou řadu: Navyšovat nabídnutou částku, dokud nebude tak velká, že se jí zkrátka nebude dát odolat. Podle Ecclestona by zhruba pět milionů dolarů mělo celý případ chytře uzavřít. “Hornerovi řekl, že to by bylo ještě levné.”
Christian Horner už tuto radu odmítl a nabídku nezměnil; věřil, že zaměstnankyně by ji stejně nepřijala, navíc takovou částku by už nedokázal zatajit před svou manželkou Geri Halliwellovou. Bývalá Spice Girl dnes sice za Hornerem stojí, ale když se o věci dozvěděla, všechno bylo jinak.
ich matika som si to ešte vypočul SAINZ a LEC porovnanie. No LEC štartoval iba druhý a skončil 4, ale za to Sainz štartoval 4 a skončil druhý. Takže jeden má 6 a druhý 8 huh, kde mi uchádza matika a pointa?
Četl, jako tohle je jedna z věcí co mě napadla, protože tohle by mu právníci neporadili. Takový postup v anglosaskem právu se bere za jednu z nejhorších cest, jak se vyhnout soudu. Protože naopak se tohle bere, jako snaha o upaltek/umlčení což je v anglosaskem právu bráno ještě hůř, než sexuální obtěžování
Sainz má málo.
Proč má Piastri stejně jak Norris? Však ztratil pozici. A když má Hamilton 4, tak Piastri nemůže mít 5.
Možná Russelovi bych přidal bod… ale jinak asi ok.
nehladaj tam asi pointu
oni to nejak hodnotia ze eisele povie znamku, kral povie znamku, a este aj ich piloti napisu do chatu znamku, a to nejak vypocitaju z toho, snad teda priemerom
minuly rok Lawson predbehol leclerca co jazdil so srotom, tento rok, Leclerc startoval druhy skoncil stvrty (nevadi ze brake balans bol mimo)
Eccelstone radil zaplatit něco, co se nestalo.
eisking nikdy nemal byt objektivny, co sa cudujes?
to sa tusim vyvratilo