AMuS: Verstappen je najhorúcejším kandidátom na sedačku v Mercedese! | Magazín F1 - F1online.sk

Všetci ti tu píšu, že ma nevieš vystáť, lebo som ťa viackrát vyargumentoval do nepríčetna a tam začala tvoja nenávisť ku mne. Ale nechám ťa žiť si svoju praUdu.

Mimochodom veľmi odporúčam nový seriál Master of the Air. Preto som tu až tak aktívny nebol včera cez deň a dnes večer a museli ma zastúpiť ostatné moje multinicky, aby ti naložili. :clown_face:

Potom mi napíš ako sa ti páčil seriál, pekný večer.

2 Likes

Člověk se učí celý život :man_shrugging:

1 Like

Jen, když je tomu otevřený. Někdo má pocit, že sežral vědomosti světa a nic nového se neučí :slightly_smiling_face:

1 Like

Na takom evente by sa neukazal, pretoze na to taki hrdinovia ako on nemaju. Ale tak ja sa bavim, aj ked som udajne len multinick (jedine ma mrzi, ze si tu clovek pomaly nemoze precitat nic normalne - aj to je dovod, preco som sem prestal chodit a prispievat). Kazdopadne narozdiel od nich je moja historia postov verejna. Kludne nech si stalkuju a porovnavaju, ci sme ta ista osoba :smiley:

3 Likes

Toto je brutalny tlak na odstranenie Hornera. V RB je neuprosna vojna.

1 Like

IRL stretko členů tohoto fóra, to by byla strašně vtipná událost :grinning:

3 Likes

Tak by se měla domluvit :slightly_smiling_face:

To by bola. Keď si predstavím ten flame na Honzíka so Situsom z posledných dní, tak by som sa možno aj zúčastnil nech tie dva individuá vidím aj naživo a dobre sa zasmejem. :sweat_smile:

Jestli, tak by jsme to měli uskutečnit v Brně, aby to měl hlavně Honza blízko a účastnil se :grinning:

Naozaj veris tomu, ze by sa zucastnil? :smiley:

Byl bych velmi potěšen :joy:

Zatial su to strasne spekulacie, takze tomu nechcem prikladat prilis velku vahu, ale ak by uz mal Verstappen prestupit do Mercedesu, tak za tym podla mna bude jednoznacne snaha utiect pred neperspektivnym projektom RBPT do vitazneho auta. Verstappen ma v sucasnosti taky vysoky kredit, ze by nemal mat problem ziskat miesto kdekolvek, este aj v tom Ferrari si viem predstavit, ze by sa velmi rychlo zbavili Hamiltona, alebo aj Leclerca, keby sa im Verstappen ponukol. A kauza Horner moze byt dobra zamienka stiahnut so sebou dalsich spickovych ludi z Red Bullu na cele s Neweym.

Ale aj ja som si v kazdo pripade spomenul na nasu debatu a vzhladom na vyssie uvedene som pomerne rychlo dospel k zaveru, ze Maxov pripadny prestup do Mercedesu pravdepodobne bude spadat do I. kategorie.

2 Likes

myslis si, ze to klapne?

Ne, Newey v F1 přistupovat nebude, pokud odejde z Red Bullu, tak odejde do jiné disciplíny

Ak ma Newey tiez spor s Hornerom, tak uz skor by som ho videl v Mercedese s Maxom. Wolff by ich zasypal zlatom a postavil cely tim okolo nich. V Taliansku by im vysvetlili, ze najskor je Ferrari, potom dlho dlho nikto a az potom nejaky Newey a Verstappen (idealny priklad je Vettel, 4nasobny sampion, ktoremu to takto vysvetlili).

Neprodloužil Adrian smlouvo loni? To už se prý o Hornerové aféře vědělo.

Hornerova “afera” mala prepuknut niekedy koncom minuleho roka. Ale neviem kedy Newey predlzoval zmluvu.

Ano, loni v květnu do konce roku 2025

1 Like

Je to celkem jedno. Adrian je v RB spokojený a dostává tam prostor jaký by neměl v žádném jiném týmu. Loni myslím odmítl Ferrari a podle médií mu nabízeli modré z nebe.

Dík. 1515151515
1 Like