AMuS: Verstappen je najhorúcejším kandidátom na sedačku v Mercedese! | Magazín F1 - F1online.sk

Jeho smlouva nemá klauzuli že může odejít pokud odejde Marc Gene :face_with_hand_over_mouth:

Naprosto otřesný. :smiley:
brrr

Má tam kaluzuli, že pokud uklizečka nepřijde každý patek přesně na 7:55 k hlavní bráně Maranella, tak může Charles kdykoliv odejít :grinning:

Aj to budou ošklivé ataky, … ujede jí autobus?

1 Like

Nemám žádnej. :smiley:
Ani mě to nikdy nenapadlo. :slight_smile:

1 Like

Já vím, ty jsi pocitvej a hodnej kluk, proto tě mám rád :heart:

Kdyby autobus :rofl:

2 Likes

FB_IMG_1709549684661

1 Like

Kde je Horner? :thinking: :smile:

1 Like

1 Like

Vitaj na temnej strane priateľu. Aby si vedel, si môj ďalší multinick ako každý, kto sa odváži dvom alonsovským frustrátom otvorene napísať čo sú za odpad.

Už to hádam aj je tá väčšina fóra, ktorá im tu naložila. :sweat_smile:

@F1fan aby si si nemyslel, že si Hogr fakt zamkol profil z nejakých iných dôvodov, tak tu kamaráta Situsa poopravím.

Prezentujú to tu tak, že si to zamkol preto, aby ho nikto nemohol stalkovať, hoci profil je tu anonymný a nevidíš tam nič len jeho komentáre. Takže už len z tohto hľadiska je to nezmysel.

Viackrát sa stalo, že ho vďaka tomu prichytili priamo pri klamstve a ľudia dali mu tu screenshot jeho vlastného komentáru ako si se.rie do huby. A tak si ho zamkol, aby sa nedali cez jeho profil pozerať a dokazovať jeho klamstvá a sra.nie si do huby.

Myslím, že @Hedgehog alebo niekto iný by si to mohol pamätať ako som tu viackrát Hogrovi dal screenshot jeho vlastného komentáru, ktorým si sám sebe protirečil a to je ten pravý dôvod zakmnutia profilu.

4 Likes

Max politikárčiť nemusí, na to tam má otca… pochybujem že Jos politikárči na vlastnú päsť, podľa mňa každý vacsi krok majú premyslený spolu s Maxom… Vyzerá to tak, že sa k niečomu schyľuje, ja si tiež myslím že Verstapenovci zavetrili nejaký prúser čo sa týka nových pravidiel a preto sa obzerajú po možnostiach… Pravdepodobne v RBPT pochopili že sami to nedajú, Ford je iba marketing tak sa ho snažia zbaviť cez Hornera aby mohli ostať s Hondou… Honda má najlepší motor na rošte, takže je predpoklad, že ho budú mať najlepší aj od sezóny 2026… Sám som zvedavý čo z toho nakoniec bude…

2 Likes

keby len ty, aj ja a este vela ludi, zas taku namahu to nedalo, ani scrollovat si vela nemusel :smiley:

jasne, ze toto je pravy dovod, koho by uz len Hogr zaujimal do tej miery, ze by ho niekto stalkoval :man_facepalming:

borec si len uveril, ze na internete nieco znamena

5 Likes

Aj byť všade za hlupáka pre väčšinu niečo znamená, k tomu sa tiež musíš nejako dopracovať. A toto nie je prvé fórum, kde si robí hanbu, takže nejaké meno v czsk f1 komunitke už má.

Len bohvie ako by sa cítil na nejakom IRL evente, keby všetci na neho ukazovali prstom, že to je ten Hogr. By Situsovi nohy nestačili na všetky tie kopačky do hláv. :clown_face:

2 Likes

Ježku není ti to trapný takhle lhát a furt řešit co Hogr? Ty máš nejakej komplex nebo je pro tebe náročný psát k F1? :slightly_smiling_face:

1 Like

Tak ty neumíš argumentovat, tak na oponenty hned volíš násilí, potom co je snažíš urážet, říkám, ty jsi prostě psychopat s mental issues nic víc :slightly_smiling_face:

1 Like

Oni tu nejsou kvůli F1, jsi jejich nejlepší kamarád a chtěj s Tebou nebo kolem Tebe trávit co nejvíce času :grin:

1 Like

Jakože věděl jsem, že Jos je narušneje psychopat, ale že by to tak dlouho skrýval i ježek? :grinning: