AMuS: Verstappen je najhorúcejším kandidátom na sedačku v Mercedese! | Magazín F1 - F1online.sk

Dalsia vec je ze aj hornera tahali do ferrari a marko vravel ze ho musel celu noc presviedčať aby ostal…

1 Like

Nejako sa tym top ludom do Ferrari nechce ale. :smiley:

1 Like

Který jiný tým dělá pro své zaměstnance různé povyražení?
Ostatní týmy jsou většinou suchaři a zajímá je pouze práce.

1 Like

Bad boy bad boy :joy:

5 Likes

1 Like

Oni majú top marketing a takéto akcie. Za mňa najlepšie video (2 videá) bolo Road trip USA. :slight_smile:

1 Like

Tohle je fajn.

A naše domoviny jsou taky super.

https://x.com/f1newslive_/status/1765083284386578609?s=20 :pinched_fingers:

To je jedno z tych dvoch, co som spominal vyssie. Toto je to druhe, ktore mam najradsej (asi preto, ze milujem zapad USA, prirodu aj mesta). :slight_smile:

www. youtube .com/watch?v=ld7c6ZO4n2A

(treba vymazat medzeru pred a za slovom “youtube”)

Shlédl jsem obě, ale video s Maxem je lepší. Nechtěl jsem tu dávat obě videa.

Toto je tiez krasne video. Bol som pozriet, ked to natacali u nas. Pekny zazitok vidiet ten monopost a pocut ten motor, ktory bol este ozajstnym motorom so zvukom, ktory bol ikonicky pre F1. :slight_smile:

1 Like

Já současné motory zatím ještě neslyšel. Ale když jsem poprvé slyšel osmiválce, tak se mi nad tou sílou vztyčily bradavky jako ženské.

1 Like

Súčasné ani ja, tento rok budem mať premiéru v Rakúsku. Ale som presvedčený, že z pohľadu zvuku to bude nulový zážitok oproti tej V8. :slight_smile:

1 Like

Bernard ještě než se poprvé nastartoval první současný motor prohlásil.
Žádný závodní motor nebude znít špatně.

1 Like

Jos Verstappen ma dovod na oslavu :flushed: a je to

Happy birthday jos :joy::joy:

To ano, ale su motory, ktore zneju lepsie ako ine. Napriklad V8/V10 zneju ovela lepsie ako sucasne vysavace.

Oslavuje přestup syna do Mercedesu už od příštího roku?

V pozadí za tým lietadlom je Sněžka alebo Říp? Píšu, že in Czechia.

2 Likes