AMuS: Verstappen je najhorúcejším kandidátom na sedačku v Mercedese! | Magazín F1 - F1online.sk

musis na notebooku :smiley:

Urcite ano. Ziadny jazdec nie je tak oddany, aby obetoval svoju karieru priemernemu timu.

Pretúpi podľa Vás Verstappen do Mercedesu v horizonte 2 rokov? (2025-2026)

• Prestúpi
  • Neprestúpi

0 účastníci

Proč bych to dělal? proč bych měl mít snahu diskutovat někoho, kdo mě nezná a napíše, že jsem křivák a hajzl? já bych si tohle na první dobrou nedovolil, když toho člověk neznám, ono to taky vypovídá o inteligenci jedince, ale vzhledem k tomu, že ne jen tvoje, ale i tvých kamarádů je inteligence tak silně omezena, tak tu postrádá smysl jakákoliv racionalita a logika v diskutování. Tupě lhát a urážet je jediný v čem opravdu vyčníváte, v ničem jiném. Znalosti o F1? prakticky nulové. Znalosti o technice? minimální. Znalosti o fungování businessu? nulové. Takže chodíte do diskuzí rozdávat svoje nulové moudra s tím, že když máte oponenta, tak spustíte svůj hnojomet, protože nic jinýho neumíte. Ale s vaší mozkovou kapacitou to snad nejde ani vyčítat. Hawk

ty ma skusas co vydrzim tiez :smiley: :smiley:

ja som myslel, ze sme na rovnakej vlne aj s Nordakom ale ty asi nie :smiley:

tak ja mam chromozom menej, to je zname

:arrow_forward:︎ •၊၊||၊|။||||။၊|။|||။|||။၊| 0:33

skus ci ti to tu pojde spustit

2 Likes

you did me dirty second time :cry:

1 Like

tu je kopia komu to nejde…

:arrow_forward:︎ •၊၊||၊|။||||။၊|။|||။|||။၊| 0:33

2 Likes

Okej, tak si si napísal svoje, evidentne si pokakaný odblokovať profil pretože vieš veľmi dobre ako si klamal a čo by sa ti vrátilo ako bumerang… zase teraz mi tu rozprávaš niečo o inteligencii a podobných veciach… fajn. Máš názor na mňa, ja ho mám na teba. Tu to môžme ešte v rámci “pokoja a kľudu” uzavrieť. Viac na teba nič písať nebudem, reagovať tiež nie. Nemá to totiž zmysel. Ty totižto vážne nechápeš kde je problém.

6 Likes

problem je v nasej narodnosti, v tom, ze nevieme nic o biznise, ani o technike ani o samotnej F1 … sme tu zbytocni a jedine pan Vseved nas zachrani a spasi

4 Likes

Můžeš teda prosím i na mě, přeci jen z toho co si myslíš by bylo lepší se neplést do cesty. Do Ignore si tě nedám ale … :handshake:

Vyhraju něco když nikam nepůjde když jen já si myslím že nikam nepůjde? :smile:

1 Like

Nikoliv ježku, problém je ve vaší hluposti a myslíte si, jak máte vždy pravdu :slight_smile:

1 Like

Já to chápu, ale ty to očividně nechápeš :slight_smile:

1 Like

Ja teba tiež nie. Nemám tam ani Hogra a robiť to ani nebudem. Pekný večer :slightly_smiling_face:

1 Like

viesco chcel som tam dat aj ine moznosti, ale asi by sa skomplikoval vyber potom :smiley:

vlastne - to, ze nikam nepojde znamena, ze ostane v RBR, tak hlasuj za moznost Nie :smiley:

Jinak nepovažuj mě za zachránce, už jsem ti dvakrát zadek zachránil

No však tak jsem hlasoval :smile: Musím se přiznat že jediné co by mě zvyklalo je že ten motor je opravdu průser, ale vědělo by se to už? :thinking: Pořád si myslím že je to hlavně nátlak na Hornera ať jde k šípku, to vidím jako jejich cíl tohoto mediálního tlaku. Kdyby šlo o přestup, tak se domlouvaj spíše mimo kamery. Tohle je spíše Josovo divadlo. No možná se pletu :man_shrugging: