musis na notebooku
Urcite ano. Ziadny jazdec nie je tak oddany, aby obetoval svoju karieru priemernemu timu.
Pretúpi podľa Vás Verstappen do Mercedesu v horizonte 2 rokov? (2025-2026)
- Prestúpi
- Neprestúpi
0 účastníci
Proč bych to dělal? proč bych měl mít snahu diskutovat někoho, kdo mě nezná a napíše, že jsem křivák a hajzl? já bych si tohle na první dobrou nedovolil, když toho člověk neznám, ono to taky vypovídá o inteligenci jedince, ale vzhledem k tomu, že ne jen tvoje, ale i tvých kamarádů je inteligence tak silně omezena, tak tu postrádá smysl jakákoliv racionalita a logika v diskutování. Tupě lhát a urážet je jediný v čem opravdu vyčníváte, v ničem jiném. Znalosti o F1? prakticky nulové. Znalosti o technice? minimální. Znalosti o fungování businessu? nulové. Takže chodíte do diskuzí rozdávat svoje nulové moudra s tím, že když máte oponenta, tak spustíte svůj hnojomet, protože nic jinýho neumíte. Ale s vaší mozkovou kapacitou to snad nejde ani vyčítat. Hawk
ty ma skusas co vydrzim tiez
ja som myslel, ze sme na rovnakej vlne aj s Nordakom ale ty asi nie
tak ja mam chromozom menej, to je zname
︎ •၊၊||၊|။||||။၊|။|||။|||။၊| 0:33
skus ci ti to tu pojde spustit
you did me dirty second time
tu je kopia komu to nejde…
︎ •၊၊||၊|။||||။၊|။|||။|||။၊| 0:33
Okej, tak si si napísal svoje, evidentne si pokakaný odblokovať profil pretože vieš veľmi dobre ako si klamal a čo by sa ti vrátilo ako bumerang… zase teraz mi tu rozprávaš niečo o inteligencii a podobných veciach… fajn. Máš názor na mňa, ja ho mám na teba. Tu to môžme ešte v rámci “pokoja a kľudu” uzavrieť. Viac na teba nič písať nebudem, reagovať tiež nie. Nemá to totiž zmysel. Ty totižto vážne nechápeš kde je problém.
problem je v nasej narodnosti, v tom, ze nevieme nic o biznise, ani o technike ani o samotnej F1 … sme tu zbytocni a jedine pan Vseved nas zachrani a spasi
Můžeš teda prosím i na mě, přeci jen z toho co si myslíš by bylo lepší se neplést do cesty. Do Ignore si tě nedám ale …
Vyhraju něco když nikam nepůjde když jen já si myslím že nikam nepůjde?
Nikoliv ježku, problém je ve vaší hluposti a myslíte si, jak máte vždy pravdu
Já to chápu, ale ty to očividně nechápeš
Ja teba tiež nie. Nemám tam ani Hogra a robiť to ani nebudem. Pekný večer
viesco chcel som tam dat aj ine moznosti, ale asi by sa skomplikoval vyber potom
vlastne - to, ze nikam nepojde znamena, ze ostane v RBR, tak hlasuj za moznost Nie
Jinak nepovažuj mě za zachránce, už jsem ti dvakrát zadek zachránil
No však tak jsem hlasoval Musím se přiznat že jediné co by mě zvyklalo je že ten motor je opravdu průser, ale vědělo by se to už? Pořád si myslím že je to hlavně nátlak na Hornera ať jde k šípku, to vidím jako jejich cíl tohoto mediálního tlaku. Kdyby šlo o přestup, tak se domlouvaj spíše mimo kamery. Tohle je spíše Josovo divadlo. No možná se pletu