AMuS: Verstappen je najhorúcejším kandidátom na sedačku v Mercedese! | Magazín F1 - F1online.sk

To som si myslel aj ja isty cas. Dlho som ich povazoval za trollov, ale potom mi chlapci z CZ poslali linky na ich vystupovanie na ceskych forach, ktore rozlozili a pochopil som, ze to su vazne chybni jedinci. :smiley:

A navyse oni nemaju inteligencnu vybavu na to, aby toto cele bol trolling z ich strany.

1 Like

Zbytečný vysvětlovat někomu, kdo na to nemá mentalní kapacitu to pochopit :slight_smile:

1 Like

už leakol aj záznam toho rozhovoru. Tých 33 sekúnd bolo teda dramatických.
https://twitter.com/_SuperGT/status/1764665219412824478

Tak 48 roků. Oproti Alonsovi nadčasová písnička. :slightly_smiling_face:

1 Like

Týpek ktorý sa na internetovom fóre vyhráža násilím mi ide písať ako som sa “ukázal”. Well done mate, simply lovely :clap:

2 Likes

Michal dakujem, ze to konecne niekto napisal ako to je a preco im lezim v zaludku. :smiley:

3 Likes

Zkusil jsem to, kdo si z toho co vezme nevím. Nic špatného jsme tu dnes nepsali, jestli má někdo kostlivce tak ať se mu pletou pod nohy. Doporučuji Ignore když nás někdo nechce číst, tak snadné :smile:

A na tuti by to Lando podpisal. :smiley:

Týpek, co to moralizuje se nezmůže na lhaní, urážení a kopírování co píšou ostatní. Já už chápu, proč Slovensko je v takových sr-čkách, když jsou tam existence jako ty, Jos nebo ježek :pinched_fingers:

Vždyť jsi to ze sebe pustil, to nebylo myšleno zle, cením si upřímnosti víc než falše. I když to bylo tak tvrdé.

Odomkni si profil a môžme si ukázať kto klame ty mysliteľ. Prečo to neurobíš? Lebo vieš aký krivácky haj-zel si.

4 Likes

Ne, jako realně, tohle můžeš brát jako sociologický zrcadlo. Tady vidíš ty vlasnosti a hodnoty, co tu sdílí. Je to nechutný a smutný, ale je to tak. Ale zase se kluci předvedli, zase na forum o F1 vytáhli svoje mental issues a pak tu budou vyčítat, že tu někdo píše něco se žlučí :smiley:

1 Like

Copak, tečou ti nervyčky, protože neumíš nic jinýho, než lhát a kopírovat? :slight_smile:

Odomkni si profil a uvidíme kto klame? Čoho sa tak bojíš?

Mne netečú nervičky. Takí chudáčikovia ako ty ma nerozhodia. To tebe sa vždy roztrasú nohy keď máš argumentovať s Josom.

2 Likes

myslite jo? @LEC

mne fakt pride, ze lando je oddany ako leclerc

Podľa mňa určite

aj si si to pustil? :rofl:

Co mu tam chceš najít? Nějak nejsem v obraze.

mne to nejde na pc pustit :frowning:

Nemám z neho taky pocit oddanosti. Ale peniaze by určite prehovorili.