AMuS: Verstappen je najhorúcejším kandidátom na sedačku v Mercedese! | Magazín F1 - F1online.sk

hrach na stenu priatelu, ten sa radsej sam bude dalej dehonestovat infantilnym odpovedanim, nez by sa znizil ti dat za pravdu :smiley:

1 Like

Hoši klid klid a u buřta s tuzemáčkem zazpívejme:

2 Likes

Ti co nemají sebereflexi píšou o nastavování zrcadla. Ti co vyčítají vrtání se v minulosti vytáhnou minulosti při první příležitosti. A tihle chtějí něco vyčítat? nejvtipnější je, jak si myslí, že jsou machři co to nandali :smiley:

Aha, takže to zlý Jos, chutnučký Situs ktorý sa vlastne len bráni a on za nič nemôže. Poplačkaj si ešte. Ty máš mať 50 rokov? :smiley: dve mozgové bunky bojujú o tretie miesto… :sweat_smile:

2 Likes

Ja neviem, asi si stále myslím, že toto proste nemôže byť reálne alebo čo :smiley:

Gonna cry? 15 smutných Alzákov

Ta písnička má už snad aspoň 45 roků.

Ano, proto ho mám v Ignore listě, je to skutečný psychopat a dokládá to svými komentáři den co den, nebo alespoň než jsem ho dal do ignore listu. Ten zbytek komentáře je zoufalý pokus dostat se mi pod kůži?

Max do Mercu k Russellovi, Sainz a Lando do RBR, Perez do Mclarenu k Piastrimu a Alonso do dôchodku.

1 Like

to hovorim cely cas, ze ked sa tu riesia chutnucke temy ako domace nasilie, rasova otazka, politika atd, tak je tam integrita podla tabulky u nich zachovana :smiley:

jakmile ale napises svoj pohlad na vec, ktory sa nehodi, tak to ide bokom, vytahuju sa male deti, co za nic nemozu, choroba, kvoli ktorej tu temny nemusel byt, alebo tak

potom plac ohladom sebareflexie (asi to su slzy stastia, ze to konecne napisal spravne), pricom je to vikend co vikend o tom istom :smiley:

3 Likes

az na toho Sainza dost zaujimave volby :smiley:

Carlos podla mna do RBR uz nepojde

Nepsal si něco o tom, jak je to dětská reakce? takže jsi dítě? :slight_smile:

Vtipné je ale, že s urážkami ste začali vy keď vám dal argumenty, štatistiky a nevedeli ste to uniesť. Nereaguješ na neho skôr preto?

Nesnažím sa ti dostať pod kožu, to som si len napísal svoj názor ktorý si myslím, že tvoju mentálnu akrobaciu opisuje. Ospravedlňovať sa ti nebudem a reagovať na seba viac nemusíme. Vyhovuje?

4 Likes

Jestli né víc. To je srdcovka Abba, žaby jak se natřásaly v jiných písničkách :slightly_smiling_face:

1 Like

Aj ty mas kratke nohy podobne ako Honzik? Ty jeden luhar nechutny, vsetci vedia, ze to bolo prene naopak. :smiley:

1 Like

Pekne si to zhrnul ohľadom Hogra. Že proste nie je dobrý človek a naschvál používa citlivé informácie na bodnutie do chrbta a že je to totálne zákerný človek. Plne súhlasím. Situs je len klamár, vždy môže byť horšie…

3 Likes

A co je za mentalitu tu o tom lhát, napsat, že ně něco dětského a pak to druhý den sám napsat? :smiley:

Ak Max odíde RBR podľa mňa pôjde na tuti po Landovi. U RBR je ale možné, že by si kvôli nejakému referenčnému bodu nechali Pereza a Sainzovi by ostal buď Mcl, alebo Audi.

Ked si taky charakter, ze kvoli online diskusii si schopny niekoho fyzicky napadnut, tak to si pekna nula. Ale kludne sem napis adresu a ked budem mat cestu okolo nahodou niekedy, tak si na to spomeniem a pridem si po tu kopacku, ked o to stojis. Dam ti potom jednu facku na rozmyslenie, ze ci chces ist naozaj do fyzickej konfrontacie. :slight_smile:

Naprosto, ukázal jsi se a to oceňuji. Lepší než si hrát na nezaujatého když v sobě nosíš tohle. Jos je u mě nemocný a zmohl se jen na komolení mého jména. Co se týče infarktu, doporučil jsem mu ať se šetří, co z toho kdo udělal je opravdu irelevantní. Ostatně včera mi taky Ježek dopručil ať se šetřím, možná to udělal jako výsměch, nevím, ale já vím že má recht. Nějaké rozčilování tady opravdu nestojí za to a zdraví máš jen jedno. Že bych z Ježka kvůli tomu udělal největší zrůdu webu? Možná trochu nadsázka, nezlobím se na něj. Smrt mi určitě nepřeje.

2 Likes