AMuS: Verstappen je najhorúcejším kandidátom na sedačku v Mercedese! | Magazín F1 - F1online.sk

Ale stačí si pozrieť čo mi Situs píše. On sa predsa nikomu nevyhrážal a srandu si nerobili. Asi mám rozdvojenú osobnosť, to bude problém u mňa no…

A hej, Jos si ich vodil argumentami a štatistikami a zrazu tu začali lietať urážky a vyhrážky kopačkou :smiley:

2 Likes

Pretože som to čítal. Nepotrebujem si ukladať a robiť screenshoty čo tu kto písal. Pamäť mi slúži dobre. Ale pokojne sa hraj, že ty nič. Iba čím ďalej tým viac dokazuješ čo si za človeka. Asi by som to tu ukončil. Ty si to nepriznáš, takže to nemá cenu. Pekný deň :slightly_smiling_face:

Tak proto jsou to taky mistři světa, já si myslím, že to nejde srovnávat

Ty si dělšá printscreenshoty a ukládáš si je? :open_mouth:

A co si čítal se ptám. To že jsem mu psal že by se měl šetřit?

Lebo Jos je argumentačne a fakticky neporazitelny a už sa o tom presvedčili obaja, preto ma tak neznášajú. :joy:

S hocikym iným sa diskutovať dá. Aj so spinelsessom včera by som sa pobavil keby mal viac záujmu a zároveň som mu napísal, že je to téma len o názoroch a neexistuje tam dokázateľná pravda a ako rešpektujem jeho názor, tak dúfam, že on rešpektuje môj. Bohužiaľ odpoveď neprišla. Zároveň k tej diskusii dvaja frustráti nemali čo napísať, lebo oni nemajú záujem o diskusiu, ale len o hádku.

Takže čítanie s porozumením vážne nebude tvoja silná stránka….

3 Likes

Ty sis tu pěkně rozjel :smiley:

Ja mu to hovorím už skoro rok a stále si myslí, že si vymýšľam. :slight_smile:

Vieš mi vysvetliť ako sa z môjho komentára na ktorý reagoval dalo vyvodiť, že si robím screenshoty? Buď troluje alebo….

Ne, tak já myslel, že si to tu s ježek změnil na stand up comedy, tak jsem vám chtěl pomoct …

Honzík sa nedá vysvetliť. :slight_smile:

To je proste úkaz. Preto je taký asociál a je tu stále.

Takže nic? Nebo?

To nastavené zrcadlo se nějak ještě neukázalo

2 Likes

Alebo je to vážne inteligentný milý chlapec. Ešte raz, pekný deň :upside_down_face:

Takže jsi ukázal jen pokřivený charakter a nedoložil jsi nic, pěkný večer :slightly_smiling_face:

1 Like

Trolluji stejně jako ty nebo ježek, copak vlastní medicína se nelíbí? kluci berete to moc vážně a zbytečně tu chcete kopat, chce to víc klidu

2 Likes

Takže si sa nevyhrážal kopačkou do hlavy Josovi?

1 Like

Pozri si tvoje účinkovanie na tomto fóre a potom sa vyjadruj.

1 Like

Vyhrožoval, když mi psal jak mě navštíví doma. To platí stále, když ke mě přijde tak mu jí dám, takovýho psychopata si k sobě nepustím. Vyprovokoval mě tehdy, ale začal jsem jeho stalking ignorovat.