Hej hej, ja som ten čo to zhoršuje ja som sa vyhrážal kopačkou do hlavy, ja som sa smial z infarktu človeka, ja sa tu s každým na fóre hádam tak to sa ti ospravedlňujem teda
prehnal si to, nevies, ze opozicia hraje VZDY fer?
To je naprostá lež, kdo ti to nakukal?
Honzíku toto mi nerob.
Ja mám fakt najradšej keď tu predvádzajú čo tu predvádzajú a keď ich konfrontuješ a nastavíš zrkadlo tak si nakoniec ten zlý ty
Strašne sa tu oháňajú ako chcú diskutovať a používať fakty a keď im tie fakty Jos dal tak začali urážky a nakoniec je tu on verejný nepriateľ po tom všetkom
Míšo, z infarktu si nikdo srandu nedělal a nesmál se tomu. To tu vypustil @Hedgehog tuhle lež co se týče vyhrožováním fyzickým násilím, tak se zeptej Jose, jak mi vyhrožoval
Ano, šlo pouze o to.
Na vážnou notu (škorpení stranou), všichni mistři světa jsou podle mého názoru piloti, kteří něco uměli a dokázali. A Mitsubiš je svéráz (určitě sympatický kluk).
Lož? Keď myslíš. Ja som to tu pekne všetko čítal a videl. Takže môžeš sa hrať na chrumkavého ako ty nič ale vieme veľmi dobre čo si tu písal.
Počkaj a prečo pri Vettelovi nejde o konečný výsledok, keď pri Alonsovi áno?
Vrchní dezinformátor ježek očividně, ten tu to troubí od té doby, co mu bouchl dekl v září
hlavne na fakty a argumenty od Josa nikto nema zaujem reagovat nejak moc, len sa tu dokola ohanaju tym, ze Jos nevie komunikovat a len vypisuje urazky oh cmon, este doteraz mam v hlave tu cirkusantsku hudbu hogra co tu spamoval hapovi
vlastna medicina nikdy nechuti, to je zname
Já už nechci argumentovat, fandil sem, fandím a snad ještě nějakej čas budu Alonsovi v F1 fandit.
Je to jedinečnej jezdec, buď ho milují, nebo bušijou pěstičkama do hrudi ostatním plní vzteku.
Proč? Čo bolo to bolo
neviem, chlapci si asi chcu robit sami zo seba srandu
Co jsem teda psal? Jak jsem se smál infarktu člověka ?
Ja som to tu čítal. Viem ako ste si z toho robili vy dvaja srandu a viem ako sa tu Situs vyhrážal Josovi kopačkou do hlavy tak potom neviem. Asi mám pokazený zrak.
Ja si nerobím screenshoty a máš zamknutý profil tak ako tvoj kumpán prepáč, že ti to tu neviem doložiť ako by si rád.
Takže si jen vylil kýbl a ruce pryč od toho…Nice.
No to asi ano. Don tu psal 20x po sobě, jak jsme kkti, já jsem na to reagoval, aby to bral v klidu a nejeblo ho (to je nářečím, sorry, ale takhle se tu bavíme normálně") žádný shazování na tom nebo zesměšňování tam nebylo. Donovi jsem se i následně omluvil, jestli to tak vyznělo.
Vždyť jsi psal že jsi byl u toho.
Čo by naši obľúbenci (Max) teraz robili v nejakom WEC, na Dakare alebo na Indy, keď si z kráľovnej motoršportu F1 spravil posledné 2 roky vlastnú súťaž?
Jeden titul v F1 je viac ako 100 titulov na Indy alebo Dakare.
Alonso sa motal po týchto súťažiach, lebo v F1 oňho nebol záujem v top tímoch a dobrý výsledok boli pre neho body.