AMuS: Verstappen je najhorúcejším kandidátom na sedačku v Mercedese! | Magazín F1 - F1online.sk

Hej hej, ja som ten čo to zhoršuje :upside_down_face: ja som sa vyhrážal kopačkou do hlavy, ja som sa smial z infarktu človeka, ja sa tu s každým na fóre hádam :upside_down_face: tak to sa ti ospravedlňujem teda :blush:

2 Likes

prehnal si to, nevies, ze opozicia hraje VZDY fer? :smiley:

To je naprostá lež, kdo ti to nakukal?

Honzíku toto mi nerob. :joy: :joy: :joy:

:clown_face:

1 Like

Ja mám fakt najradšej keď tu predvádzajú čo tu predvádzajú a keď ich konfrontuješ a nastavíš zrkadlo tak si nakoniec ten zlý ty :smiley:

Strašne sa tu oháňajú ako chcú diskutovať a používať fakty a keď im tie fakty Jos dal tak začali urážky a nakoniec je tu on verejný nepriateľ po tom všetkom :smiley:

1 Like

Míšo, z infarktu si nikdo srandu nedělal a nesmál se tomu. To tu vypustil @Hedgehog tuhle lež co se týče vyhrožováním fyzickým násilím, tak se zeptej Jose, jak mi vyhrožoval :slight_smile:

1 Like

Ano, šlo pouze o to. :wink:

Na vážnou notu (škorpení stranou), všichni mistři světa jsou podle mého názoru piloti, kteří něco uměli a dokázali. A Mitsubiš je svéráz (určitě sympatický kluk). :wink: :slightly_smiling_face:

1 Like

Lož? Keď myslíš. Ja som to tu pekne všetko čítal a videl. Takže môžeš sa hrať na chrumkavého ako ty nič ale vieme veľmi dobre čo si tu písal.

Počkaj a prečo pri Vettelovi nejde o konečný výsledok, keď pri Alonsovi áno? :thinking:

1 Like

Vrchní dezinformátor ježek očividně, ten tu to troubí od té doby, co mu bouchl dekl v září

1 Like

hlavne na fakty a argumenty od Josa nikto nema zaujem reagovat nejak moc, len sa tu dokola ohanaju tym, ze Jos nevie komunikovat a len vypisuje urazky :smiley: oh cmon, este doteraz mam v hlave tu cirkusantsku hudbu hogra co tu spamoval hapovi

vlastna medicina nikdy nechuti, to je zname

4 Likes

Já už nechci argumentovat, fandil sem, fandím a snad ještě nějakej čas budu Alonsovi v F1 fandit.
Je to jedinečnej jezdec, buď ho milují, nebo bušijou pěstičkama do hrudi ostatním plní vzteku.
Proč? Čo bolo to bolo :grin::green_heart:

neviem, chlapci si asi chcu robit sami zo seba srandu :smiley:

1 Like

Co jsem teda psal? Jak jsem se smál infarktu člověka ?

Ja som to tu čítal. Viem ako ste si z toho robili vy dvaja srandu a viem ako sa tu Situs vyhrážal Josovi kopačkou do hlavy tak potom neviem. Asi mám pokazený zrak.

1 Like

Ja si nerobím screenshoty a máš zamknutý profil tak ako tvoj kumpán :man_shrugging: prepáč, že ti to tu neviem doložiť ako by si rád.

1 Like

Takže si jen vylil kýbl a ruce pryč od toho…Nice.

No to asi ano. Don tu psal 20x po sobě, jak jsme kkti, já jsem na to reagoval, aby to bral v klidu a nejeblo ho (to je nářečím, sorry, ale takhle se tu bavíme normálně") žádný shazování na tom nebo zesměšňování tam nebylo. Donovi jsem se i následně omluvil, jestli to tak vyznělo.

1 Like

Vždyť jsi psal že jsi byl u toho.

1 Like

Čo by naši obľúbenci (Max) teraz robili v nejakom WEC, na Dakare alebo na Indy, keď si z kráľovnej motoršportu F1 spravil posledné 2 roky vlastnú súťaž?

Jeden titul v F1 je viac ako 100 titulov na Indy alebo Dakare.

Alonso sa motal po týchto súťažiach, lebo v F1 oňho nebol záujem v top tímoch a dobrý výsledok boli pre neho body. :smiley: