Tak když tu Mitsubiš vytáhl “argument”, logicky následuje protiargument. Musíš číst s porozuměním.
@Zatracenny_Mitsubis No dobře, tak třeba Španělsko 2014 taky nebylo špatné - z 15. místa na 4., víc se nedalo.
Tak když tu Mitsubiš vytáhl “argument”, logicky následuje protiargument. Musíš číst s porozuměním.
@Zatracenny_Mitsubis No dobře, tak třeba Španělsko 2014 taky nebylo špatné - z 15. místa na 4., víc se nedalo.
Hulk jel po prvním kole novy hardy, pak novy hardy a pak softy. Alo jel starý softy, přetahoval už první stint, a pak dvě nový sady hardů. Věřím, že kdyby mu dali i mediumky, tak jezdí lepší časy
To vím že tam ztrácel spoustu času, ale vsadit na ten pozdní potencionální SC byl správný tah. Ale když už to udělali, dal bych mu červený na těch 15 kol.
Včera byl tento postup označen za fanatismus, tak proto se ptám, kde je ta hranice, že je to normální diskutovani a kdy je to fanatismus a život v minulosti.
Jinak k Brazilii 2012 bych dodal, že ty STR, Webber (4x) a Majkl ho zrovna nemuseli pouštět, to se pak závodí jinak, když tě pustí 4 monoposty.
Ale jedno im treba nechať. Skoro 20 rokov veriť v tretí titul a vyše 10 rokov čakať na víťazstvo a furt ho objavovať a ospravedlňovať každú chybu alebo kauzu, to chce vytrvalosť. Oni sú ešte oddanejší ako ficobabky a to ani nedostali od Alonsa karafiát.
Som zvedavý na koho sa upnú po konci Alonsa. Asi ich tu bude držať len hejt k Maxovi a vyťahovanie štatistík Vettel vs Stroll.
Takže Alonso podal neskutečný výkon a skončil s pomalejším AM před rychlejším Haasem, tak co tu vůbec řešíte?
Ako sami povedali, majú piate najrýchlejšie auto a Hulk v horšom aute má lepšie tempo ako dvojnásobný šampión. To mi nejak nesedí s tým vyťažením maxima z Astonu.
To mi nevychádzá
ale prosimta, pokial ide o konecny vysledok tak sa predsa pocita ako Alonso dojazdil boze to lepsie a lepsie
Tak u tebe je známé, že neumíš počítat ani do 5, ale třeba ti ježek pomůže. Jinak takovou křeč jsem od vás RB fans nečekal. Kluci běžte se projít, život není jen tohle fórum, je vám nejak zle a musíte se vrátit do historie, aby jste tu vedli nejakou valku, co si tu sami vytváříte. Nevypadá to s vama dobře
To myslíš ten pitstop v prvom kole? Ten mu pomohol mať lepšie tempo?
To, že nie si na inteligentnejší už vieme, ale aby si tu niekomu ty písal, že je ■■■■■■■■■■■■ tak práve si dorovnal úroveň svojej brnenskej sugarbabe.
Tak on stále jazdí a aj tak je tu viac hejtu ako fandenia ani nevieš ako ma štve, že práve pilotovi ako Alonso fandia práve takýto ľudia.
Musíš právě číst s porozuměním. Mitsubiš vytáhl tezi o SV (uměl jen na čistém vzduchu - to jsme se zasmáli), následuje protiargument (empirický poukaz). S Alonsem to nemá nic společného, jde pouze a čistě o SV (resp. MV, kterého Mitsubiš uvedl jako pozitivní příklad). Příkladů je víc (třeba ta Barka 2014), ostatně Vettel vstoupil do F1 jako jeden z těch dravých typů, někdy až moc.
Klid. Alonso půjde do RB místo Maxe a budete se tu spolu ještě objímat.
Co tu zase děláme? Vysvětli mi to prosím.
Nebolo to myslené priamo na dnešok, skôr tak všeobecne. A keď nevieš a neuvedomuješ si čo ste tu robili a predvádzali tak sa nemáme o čom baviť nič proti Situs
Neboj, od Jose se věcného argumentu nedočkáš a už vůbec ne diskuze. Jeho cílem je shodit oponenta a oblíbený tym nebo jezdce, kterému “oponent” fandí. Už jsme se tu dostali do 2010, někdo tu přepočítavá statistiky úspěšnosti a ještě si k tomu přidá lži ohledně odstoupením, že @Bretnix ? Chlapci to berou moc vážně, jsou v afketu a nejsou teda plně při smyslech, jinak si takovéto bezhlave jednání nedovedu predstavit. V roce 2024 řešit 2010, to je spíš už smutný.
Ale třeba by nám chlapci mohli dodat úspěšnost jejich oblibenců ve WEC, Dakaru nebo Indy
A skončil jako nepřesvědčivý poklekávač s duhovou vlaječkou na helmě.
Tohle není fér, zhoršuješ to. Asi se chcete hádat, pak to dává smysl.
Tak Vettel přece předveld pár hezkých stíhacích jízd i později, proto mě to překvapilo, proto jsem se zeptal i vzhledem k včerejší diskuzi.