Hádám, že už se to nedozvíš, to je na něj moc konkrétní.
To dělám už nějakou chvíli
Jos nebude v Saudské Arábii přítomen.
Prý kvůli rallye v Hannutu, kde má jet.
Nebo se snad najdou jiné důvody?
Tak asi cca 0,5s no… 0,6 ne…
A Hulk, Gasly nebo Serža nejsou extra relevantní…
I když ten Hulk… tak so-so…
Nezaplatili mu letenku
Doporučuji pustit si Brazílii 2012 - asi jsi se díval s klapkami na očích.
To že Alonso mal slabý víkend, nič viac, nič menej. Je mi jasné že to neuznáš, ale keby sa situacia otočila a Alonso skončí P10 z P20 hned za Strollom ktorý by sa v preteku len prepadol, tak tu ešte 2 týždne nečitame nič iné od vás troch aky božský výkon predviedol Alonso
Je to strašidelný.
Asi se už nenašlo žádné volné místo.
To máš takhle zkouknutý jo?
Nj, tak Norďák budou doma fandit Landovi a Charlesovi.
Nemůžeš vědět, že měl Alonso slabší víkend, páč je pravidlem, že téměř vždy mačká víc, než je možné, telemetrie družstva by mi jistě dala za pravdu.
Aston prostě na víc neměl a musijou se na to podívat proč.
V čem měl slabý závod/víkend? Ta strategie zustat dlouho na trati a nepřozouvat nebyla nejrychlejší ale protože se o svou pozici nemuseli víceméně bát, tak čekali na případný SC. Je tady i článek. Kde vidíš tu slabost Alonsa?
poznas ma, rad sliedim
Pamatuju, rozbil sem ovladač. I tak nepřesvědčil s tím co měl + jak mu uhýbaly i Toro rossa
Není co uznávat, vždyť jel co to šlo, chybu neudělal, a v nejlepším případě mohl dojet 9. Ty si myslíš že měl udržet lepší pozici při současné formě Astonu?
Na druhou stranu to Aston nezvládl takticky. Přetáhli Alonsovi druhý stint.
Možná by byli o 0,1-0,2s lepší.
Mohl bych se zeptat z jakého důvodu vytahuješ roky 2010 a 2012? Já měl za to, že se tu obecně řeklo, že jsou to témata už k ničemu, jen nějaké poměřovaní pipíků, tak moc nerozumím tomu, jak je to tu přínosné?
To je dobrý, někteří lidi kdysi neuvěřili, že země není placatá.
O tom se vedou spory do dneška a dost to ožívá.
Nechť má každý pohled jaký chce.
Já ti řeknu proč, aby ti pak někdo napsal, že žiješ v roce 2012.