Ještě tři výhry a bude to jedenáct závodů v řadě - víc než 30% Fernandovy životní bilance, z které třetinu tvoří odstoupení rychlejších soupeřů. Asi se fakt zhroutíme.
Menej trápne ako hladať vyhovorky pri kazdej prilezitosti resp. vychvalovat Alonsa aj ked je to smiešne. Nemuseli sme ani čakať dlho a hned po prvom preteku to tu máme - poloboh Alonso v Q, ale v preteku kde sa prepadol o 3 miesta a Stroll skoncil hned za ním s tym že musel ist z P20 tak Alonso zasa vyťažil 110% z auta a viac sa nedalo Je to vždy dobrá komédia, to musím uznať
Ono sa nečuduj. Tá nenávisť k Red Bullu je obrovská. Najskôr ich bil Vettel a teraz Max behom troch rokov dosiahol niečo o čom sa fanatikom Alonsa ani nesnívalo to sa ťažko predýchava a potom musíš čítať tú žlč
Ještě mě to převeď na Vettely…
kamo to je mala holka, ma tak 17
Taková mladá holka, co je hrozně miluje.
Myslím, že jezdí na každou Tour a byla i ve studiu.
A co udělal Alonso teda špatně? Byla to jeho chyba že se propadl v závodě, to chceš sdělit?
Max překonává dokonce i Vettela.
Ten měl kromě jiného v Red Bullu dost smůlu na techniku, jen v roce 2010 na to padly tři výhry.
But still the youngest champion.
aha nevadí Eisking fanatička v preklade. Tak pohodka. Len mi to skočilo na TWT po dlhšej dobe.
Myslím, že Aston ztrácel v racepace 0,5 možná 0,6s na Mercedes s McLarenem.
Takže 9,10 nejlepší, co šlo.
Prečo som práve prečítal Rumor, že Ferrari ponúklo Neweymu 100m ročne???
Vždyť měl pit stop navíc, tak ještě aby ne Vy jste uplně v prdeli
No jejich fanatička taková, ale nevím komu fandí. Možná Ferrari.
Ty jsi taky mladý kluk jak ona, tak ji zkus napsat.
No já to vím a dopadlo to jak mělo, ale co má s Alonsem
fandi Landovi a neplanuje to menit
vettel byl muž jízdy v čistém vzduchu na prvním. V davu manévrech nikdy nevynikal.
Rozdíl oproti Verstapenovi.
Nevím. Já jsem jen konspirační teoretik. To se musíš zeptat faktologů.
nemozem za to, ze mas schopnost absolutne prijat citany text a nechapat nadsazku aspon s tebou ale stoji za to obcas par slov prehodit