Wendy Holdener ještě jezdí? Tý jsem tak před 7-8 lety fandil.
Jo ještě ano, vrátila se po zranění. Mám někde dokonce zahrabanej její podpis.
Dnes bola druha.
Tak nejvíc jsem to sledoval, když jezdil Herminátor, Janica Kostelič, Ana Parson. Nějak začínal Boudý.
Pak už jen sem tam. Hlavně jsem sledoval spíš biatlon. Můj sportovní goat Bjoerndalen.
Poslední roky jdou zimní sporty nějak mimo mě. Nemám tam úplně spojení.
I když úspěchy Mikaili mi vždycky udělají úsměv na tváři.
Bode byl obří talent, ale taky velký bohém. Legendární je Bormio, když mu ve sjezdu na startu ustřelila a vypnula lyže a on po jedné sjel víc jak polovinu kopce.
Vůbec zvláštní jsou v lyžování Američané, nemají armádu lyžařů jako Rakušáci, ale poměr hvězd na jejich počet je velký…Miller, Ligety, Vonnová, Shiffrinová
Vidíš to, pravda. Je možný, že jsem to přehlédl? Asi jo…už to se mnou jde taky z kopce.
@Unleash_the_lion A jak se vlastně daří v Predictor Challenge? Máš tam stejný nick jako tady?
Ano mam rovnaky nick. Za Gurgl celkom dobre. Zeny 250 a muzi 170. Killington 230. Bohuzial som dal dvojite body na 100. vitazstvo od Shiffrin.
A ty ako?
Kilington mám jako ty 232, ty dvojiteé body na 100 win Shiffrin jsem měl taky a myslím, že to tam měla většina lidí. Gurgl se mi povedl hlavně u mužu, protože jsem dal znova Noela, takže 310 a u žen se mi to tolik nepovedlo, tam mám 165.
Nevím jestli to dokážu spravovat celou sezonu (třeba ty stupně vítězů jsem zapomněl dát hned druhý zavod :D) ale je to docela dobré zpestření.
Na stupne vitzov som zabudol aj ja.
Na oslavu budou Barilla těstoviny?
Nejlepší, nejkrásnější, nejúžasnější.
Mají je někde ve slevě?
Z těch co jsou běžně dostupné v hypermarketech jsou tak o třídu až dvě jinde než ten zbytek.
Za to, že to je její sponzor od prvního závodu ve světovém poháru ve Špindlu a nikdy nepodlehla RB, jako snad skoro všechny hvězdy, má Mikaela jen další plus. Bez Barilla helmy by to nešlo a bez lyží Atomic samozřejmě.
Tak pojď Ester.
6.místo by mohlo udržet. Pěkná pasáž sjezdovky v Norsku před koncem.
Vonnová je reálně ve 40 hrozba, dneska nebýt chyby, tak to bylo ještě zajímavý. Jinak neuvěřitelně nahuštěný pole.
Chtěl jsem pro obě medaili
Jsem zvědavý jestli to Vonnová ještě na podium dá. Minimálně v příští sezoně v Lake Loiuse by mohla, pokud se vrátí ten závod do svěťáku. Tam vyhrála snad všechno - proto se tam tomu říká Lake Lindsey.
Já bych řekl že medaile ještě bude