Alpske lyzovanie sezona 2024/25

V Norsku by potřebovali asi lepší lepidlo. :sweat_smile:

1 Like

Ledecka nebude nikdy top v obou disciplinach, necekam prulom s uspechy v lyzovani, nejde sedet na dvou zidlich.

Krásný sjezd od Parise. :shushing_face:

1 Like

pěkný manévr. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

4 Likes

Wow, tak takéto zachránenie v danej situácii sa len tak nevidí. :+1:

2 Likes

Ono tam těch divokých momentů dneska bylo víc. :upside_down_face:

2 Likes

A její cíl je vlastně taky 2026. :green_heart: Teď jsem narazil na tohle video:

Shiffrinová jí trošku zastínila, ale jako královnu skluzu a rychlostních disciplín Lindsey těžko někdo sesadí - 43x Downhill, 28x Super-G a stále v ní, i s umělým kolenem ve 40, ty záblesky mladšího Já jsou… :zap:

Stejně tyhle Americké hvězdy odstartoval Bode Miller. Škoda že nemužu najít v nějaký lepší kvalitě, jak mu po startu v Bormiu ve sjezdu upadla jedna lyže a on sjel 3/4 kopce po jedný pro diváky. :sweat_smile:

2 Likes

Na jedný lyži jen několikrát ne?
Ale pamatuji si to, dřív jsem to sledoval hodně hlavně kvůli Herminátorovi.
Pak nějak ke konci kariéry začínal Bode, a pak v jeho primu jsem to přestal tak nějak sledovat…

2 Likes

Pamatuju si jen tenhle závod, dokonce to tam několikrát na jedný poslal do vajíčka :sweat_smile: a kilo jel určitě v nějakém useku taky - na jedný lyži - stálo ho to další starty na šampionátu, tu nohu si slušně oddělal. Ale větší talent a bohemství v jednom jsem asi u žádného jiného sportovce neviděl. Je to ikona, každý jeho start byl zážitek. Slalomy jezdil třeba na patách a v záklonu… :upside_down_face:

1 Like

Tak dneska to Švýcarům Paris nepřekazil.

A Federica Brignone zase ukázala, že je prostě letos nejsilnější.

Sezona se pomalu chýlí ke konci.

1 Like

Mikejla, another day, another slaaay!

Tohle je velký úspěch! :clap:

1 Like

Myslim si, ze Lara Gut naozaj ukazala, ako sa bojuje o globus. Neskutocna jazda.

2 Likes

Spadla mi brada. :fire:
Sun Valley je v kalendáři pro rychlostní disciplíny nejprůdší a na tom Lara umí, jediná s tím kopcem neměla problém a dokazala se do těch oblouků položit. Uvidíme co Federica. Tohle ale nejspíš nedá…

2 Likes

Vonnova 2. :open_mouth: :open_mouth: Krásný finále.

1 Like

Skvely vykon, to som uz ani necakal. Ale ta jazda od Lary Gut dnes zatienila vsetko, jedna z najlepsich jazd, ake som v zenskom Super-G vobec videl. A snad jej najlepsia jazda v kariere. Alebo mozno druha najlepsia, v Söldne 2016 mala po prvom kole naskok 1,44s.

2 Likes

A moje přítelkyně?

1 Like

Federica a Lara určitě touhle sezonou nekončí.
Některé se na tom sotva držely, ale Lara to tam poslala no. Vonnová s umělým kolenem je ale pro mě teda snad ještě výš, tady na tom kopci jsem to nečekal.

Shiffrinová pojede jen točivé disciplíny.

2 Likes

Lindsey tím teda definitivně zavřela ústa kritikům. Návrat víc než úspěsný. Doufám, že jí to zdraví vydrží do olympiády. :fire:

4 Likes

Lindsey je královna, strašně jí přeju, že se na závěr sezóny dočkala pódia!!! Co bude dál těžko odhadovat, ale už teď si může říct, že ten návrat stál za to.

1 Like