Alpske lyzovanie sezona 2024/25

No ještě nevíme kolik ta ztráta opravdu bude. Myslím si že je to dost o štěstí, já mám v tomhle vždycky silný uvod.:grinning:

Bude to okolo 2,5s, tym som si isty.

Pošli tiketik, co mam dát. :sunglasses::grin:

Já jsem se vzbudil těsně před startem, tak možná ve druhém kole. Ale chtěl jsem sázet proti Holdenerové a to by krutě nevyšlo. 🫢

1 Like

17letá Lara začiná úřadovat. :eyes:

1 Like

Ono taky pujde o to kam kdy dáš double points. Já to teď dal na nejmladší v top 10. A dal jsem 20, protože sem tam čekal Ljuticovou a ne Laru. :upside_down_face:

Hmm a s nejvysším startovním čislem ve 2 kole se to taky absolutně nepovedlo. :grinning:

To bola skvela jazda, snad to udrzi v druhom kole.

1 Like

Ja som dal double points na vitazstvo Shiffrin, celkom logicky.

Same.

1 Like

Na druhé kolo se fakt těsím. :slightly_smiling_face:

1 Like

Collombová Postoupí s 64 a pak to tam takhle zahodí před poslední branou. :cold_face:

Ale jinak ta jedna část tam mám pořádně přesazené brány.

1 Like

@Unleash_the_lion Myslím že s tím tipem bude blíž :slight_smile:

Colturi :eyes: :eyes: 1515151515.

1 Like

Jo no, taky bych neřekl že jí to po levi sedne hned tady takhle.

Tak 1.86s nakoniec celkom dobry tip.

1 Like

Jo skoro jsi to trefil přesně. No musím říct, že se ty rozdíly tady pěkně smrsknuly. Krásný Slalom. Shiffrinová se musela snažit, Colturi může být do budoucna pro ní docela hrozba.

1 Like

Tohle jsou pro Mikaelu novinky na podiu. :slightly_smiling_face::clap:
Dneska tam vystrčily růžky i dalši hluboko za první 30tkou, a kdyby nepokazily druhé kolo mohlo to být velmi dobré. Jen tak dál. :clap:

2 Likes

Zase Noel, no moc pěkný. Tady to bylo ještě našlapanější než včera u žen. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ma formu ako hrom a vyzera aj velmi stabilne. Dolezite pre neho podla mna bude, aby castejsie boli taketo chladne a ladove podmienky, akonahle zacne byt sneh maksi, zacina sa Noel viac trapit.

Hirscher vyzera celkom beznadejne a aj Feller zda sa na minulu sezonu vobec nenadviaze, najma jeho reakcie na vypadky ma zarazaju.

1 Like

100 se odkládá, hlavně ať je v pořádku. :neutral_face:

2 Likes

Dost mi to pripominalo pad od Vlhovej v Jasnej. Aj chybou, aj padom, aj okolnostami. Snad vydrzali vazy v kolene, vsetko ostatne je druhorade.

1 Like