Alpske lyzovanie sezona 2024/25

Řídíš se občas těmi analýzami, co tam někdo dává? :smiley:

Ne. To jsou slinty. :smiley:

Super video, jak domů dovezou krabici šrotu, a kluci se to snaží v továrně zachránit. :smiley:

3 Likes

Jinak, nehraješ nahodou taky FIS Predictor Challenge? Něco jako fantasy u fotbalu nebo F1, ale je to formou otázek. :grin:

Ještě je tam druhá hra - Podium Picker, ale to jsem nějak tentokrát zapomněl vyplnit.

1 Like

Nehrsam, ale mohlo by to byt zaujimave. :grin:

Jo, celkem zabava se zkoušet trefovat. Si to založ, sice budeš ve skluzu 2 závody, ale mužeme pak ty další porovnávat. :smile:
Překvapilo mě ale, že tam je vždycky jedna otázka na kterou si mužeš normálně dohledat odpověď - asi to mají pro navýšení návštěvnosti fis-ski.com :thinking: :sweat_smile:

1 Like

Zalozil som si to, tak uvidim, co z toho bude. :slight_smile:

1 Like

Dokonce máme i pohár konstruktérů. :sweat_smile:

Team Atomic. :grin:

1 Like

Van deer a je tam red bull? :grinning:

1 Like

Heh, jo no, ten je všude. Originální značka. :grinning:

1 Like

Red Bull lyze :drooling_face:

ARTIS je kde?
image

1 Like

Ty budou po dědovi někde na půdě možná. :thinking:

2 Likes

ARTIS byla moje první hockeyka. Jmenovala se Standard baby. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Koukám, že to už vyhodnotili, tak se musím pochlubit - v rámci české a slovenské ligy se mi zatím docela daří. :sweat_smile:

2 Likes

Pekny slalom, ktory dobre oddeluje zrno od pliev.

1 Like

V mojej predikcii som dal rozostup medzi 1. a 10. miestom na 1.86s, ale obavam sa, ze som katastrofalne podcenil narocnost svahu, vidim to tak na 2.70s.

Wow, tak toto som od Holdener teda necakal.

1 Like

Já myslím že jsem dal 2.67, ale musim se podívat. Wendy překvapila, v Levi vypadala prkeně a tady….

1 Like

No, nie nahodou vedies narodny rebricek. :slight_smile:

Snad to aspon Gallhuber teraz zbabre, dal som tri Rakusanky v druhom kole. :grimacing:

1 Like