Alpske lyzovanie sezona 2024/25

Jo, tak to mi uniklo tohle, díky za info.

Vlhova bude podla mna konkurencieschopna najskor az dalsiu sezonu.

Ale myslim si, ze v Gurgli by to mohlo byt vyrovnanejsie. V Levi Shiffrin najma proti mladym pretekarkam ako Ljutic tazi aj zo svojich mimoriadnych skusenosti, ved tam startovala uz viac nez desatkrat a osemkrat vyhrala.

V Gurgli sa ide prvykrat, tak by to mohlo byt trochu vyrovnanejsie.

No jestli jsem to pochopil správně, tak Vlhová začne trénovat na sněhu až v prosinci. Třeba ještě letos dokáže v některých slalomech proniknout třeba na bednu, uvidíme.
Po tom relativně nevinně vypadajícím padu v Jasne by mě nenapadlo, že to bude tak dlouho trvat. Není to sice moje oblíbenkyně, ale chybí tam.

Snad se tam časem objeví některé nové naděje, jedna z nich by mohla být Aronssonová nebo Colturiová, ale celkově mi to přijde dost slabý, v posledních letech spíš větší jmena mizí ze slalomu, než aby se nové objevovala.
Prostě to chce silnější konkurenci, u mužů je to větší drama.

1 Like

U Shiffriové to bude i o tom, jak se bude snažit jezdit rychlostní disciplíny. Chybí jí velký křišťálový globus za sjezd, ale podle mě to asi nebude její cíl. Kdyby ano, tak by to byla šance pro čistě slalomářky / obří slalomářky.

Ta reakce na další Reindeera byla pěkná - “oumygodness Reindeer”, jakoby jich měla už dost. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :grin:

Ale je to pěkná banda, zachvili bude mít santí spřežení.

1 Like

Nie som velkym fanusikom Hirscherovho navratu…

No neprošel do druhého kola, byla to slušně rozházená jizda, ale je třeba mu dát čas chvili.
Do slalomu je podle mě nejtěžší se vrátit, předevšim pro starší, takže uvidíme no.

Ale Braathen s tím navratem nebude mít velké obtíže, zdá se. Na první slalom po delši době super.

2 Likes

Sice jde o hokej, ale je potřeba se těšit z vícero sportů :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Ta lyžovat nebude? :grinning:

Noel skvělá jizda, ale s jeho jizdou na hraně velmi často nedojede nebo dělá zásadní chyby, snad to bude teda letos jinak. Tohle bylo super. :slightly_smiling_face: Čekal jsem teda menši rozdíl mezi prvním a druhým. :grinning:

2 Likes

Dnes to dal velmi dobre, myslim si, ze aj svah a podmienky mu sedeli. Ako jediny poskladal dve spickove kola. Ale ako pises, jeho problem spociva najma v tom, ze velmi casto robi chyby a neviem si predstavit, ze sa tomu pri svojom style jazdy dokaze tento rok vyhnut.

Kristoffersen ale tiez vyborne druhe kolo, najma vzhladom na to, ze to bolo v naozaj ladovych podmienkach, kde sa posledne dva roky zvykol velmi trapit. Velmi slubny start do sezony.

1 Like

Lyžovat ne, bude hrát v útoku :grinning:

1 Like

Pošli nějaký tiketík. To volepím, už se mi nechce dělat.

Tak možná příští týden v Gurglu na women. :smiley:

1 Like

Taky si myslím, že se tomu nevyhne a rozhodovat v konečném součtu bude zase rychlost ruku v ruce se spolehlivostí.

Tak tam něco smotám sám no. :frowning:

Takže hokej a fotbal? :grin:

Ale nedaří se. Včera Turecko kopalo v 88. minutě pecku.
A tyč. :smiley:

https://www.chance.cz/tiket?idu=-925512373&idb=-13&hash=cd4313d9

Celkově to je špatný v poslední době.

1 Like

Jak víš, tak já to mám jen pro zábavu vlastně a už vsázím vždycky jen solo na jednu příležitost. Fotbal i hokej jdou tak trochu mimo mě už delší dobu, resp. tolik to nesleduju. Takže v tomhle bych ti stejně neporadil. :smiley: