Nevím, v Číně byla větší sranda. 
Olympijské prokletí už úřaduje, dlouhodobě nejlepší sjezdař posledních let nemá nic…
Není to lyžlování, ale Sablíkové je mi hodně líto
ale je to další zimní sport, sem muže jít cokoliv. ![]()
Ona nejela?
Nemocná no. Je to pro ni velká škoda.
Jo už to vidím, jsem ani nevěděl že má jet. Ale stále muže nastoupit na 5000m ne? Třeba se z toho dostane.
Jinak vím že tam je velká naděje u Jilka.
Ne, svoji hlavní disciplínu nemohla jet, chytla ten virus co tam dotáhli z Asie zas
Jo olympijský program tady chybí.
Já ho mám v mobilu ale ne tahle pro Čechy.
NE!!! Ach jo… Někdy se ten osud nedá přeprat.
Občas si asi treba povedať dosť. 
Teď už to bohužel asi bude jiná otázka, zasr… poslední závod, který neměli vůbec pouštět. Nechtěla to vzdát, to se těžko posuzuje.
Proc me neposlechla…
Ako samotné posudzovanie je aj jednoduché.
Mne sa vcelku ten americký štýl “po hlave, ako hrdinovia” páči, preto sú schopní aj toľko dosiahnuť. Ale ide s tým, že niekedy jednoducho nevedia odhadnúť mieru. Robí to veľmi chytlave príbehy, len ci to tomu športovcovi na konci dňa za to aj stoji.
A tieto cachre okolo nastupovania zranený - no v amerických ligach s tým majú veľa skúseností, ale to sú viac segmentovane športy, dá sa to regulovať hru po hre, striedanie po striedaní.
Zjazd na Olympiáde je ale úplne iná disciplína. Včera tu spineless spomínal “kliatbu” ale je to skôr o tom, že na OH to tam všetci napália a bud vyjde alebo nevyjde. Jednoducho absolútna hrana. S pretrhnutym ACL.
No skúsila. Asi by skúsila aj znova.
Otázka ci to nie je zbytočná daň pre “druhu polovicu života” čo je vždy pre každého športovca výzva. V F1 aj inde. Tým skôr keď je to takáto legenda.
Veľká škoda Vonnovej. Mohol to byť krásny koniec jej príbehu. 
Jednoduché je to při posuzování zvenčí, úplně stejně jako jiné rady, které rádi dáváme druhým
. Samozřejmě, že to nebylo rozumné vzhledem k okolnostem. Těžko říct, kdo se srovnatelnými zkušenosti a letošní formou by se závodu vzdal a nechtěl to zkusit. A nemyslím si, že je to jenom americká specialita. Naše Ester například takhle riskovala zraněná při první olympijské zkušenosti na snowboardu 2014 v Soči, kdy startovala se zraněnými zády a jednou se zmínila, že v každé jízdě plakala bolestí (byla tehdy “jenom” 6. a 7.). Jenomže to nakonec dopadlo celé úplně jinak a dobře, takže si dnes málokdo vzpomene.
Abych se moc nerozkecala - netroufám si posuzovat myšlení vrcholových sportovců, zvlášť v takhle riskantních disciplínách. Snad bude Lindsey v pořádku
.
Ak sa na to pozeram optikou, ze sportovci by mohli (mozno aj mali) byt vzorom, tak si myslim, ze ovela lepsi pristup by bol ukazat, ze aj ked pre to mimoriadne tvrdo trenujes a vela obetujes, vzdy ide “len” o medaily a ako cloveka ta nedefinuje jeden uspech v sporte. Najma ked myslim na to, ze pokial islo o to ukazat odhodlanie, bojovnost, disciplinu a schopnost vratit sa na vrchol, aj ked ta vsetci odpisuju, tak to Vonn svojim navratom a vykonmi tuto sezonu vo svetovom pohari uz neuveritelnym sposobom dokazala. Toto pre mna uz bolo len vitazstvo za kazdu cenu. Niekomu to moze imponovat a asi je to mentalita, ktora mnohych sportovcov dostane na vrchol, ale podla mna sa v sporte ukazat velkost aj inak. Nie je to nieco, co by som ja obdivoval.
Inak, lebo to tu uz nacrtla @Evap. Podla mna kritika zjazdu v Crans Montane bola prehnana. Vsetky tri lyziarky, ktore tam vypadli, spadli po vlastnych jazdeckych chybach. Bolo tam trochu ploche svetlo a Crans Montana je tradicne technicky narocna, takze tam treba ist s primeranou mierou rizika a neda sa ist uplne all-in. Ale zazil som uz aj ovlea hranicnejsie podmienky (napriklad Kitzbühel 2016 bol ovela vacsi extrem; aj aj v samotnej Crans Montane boli na zenskych pretekoch v roku 2021 ovela narocnejsie podmienky) a zrusenie pretekov mi prisla ako emocionalna a prehnana reakcia.
Je dobre, ze sa to Vonn stalo. Cely ten projekt olympiady bol postaveny na nezdravej premise, ze sa treba sustredit vylucne na dosahovanie vysledku a kompletne pritom ignorovat svoje zdravie. Vonn nebola ziadnym prikladom bojovnosti a nezlomnosti, ale len ukazkou chorobnej zatatosti. Ovela horsie by bolo, keby ziskala zlato a kazdy by tej zatatosti tlieskal. Takto je aspon dobrym odstrasujucim prikladom.