Alonsovi ťahá na 44 rokov, napriek tomu ho kolega v kvalifikácii neporazil už celý rok | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso na konci júla oslávi svoje 44. narodeniny, no na trati ukazuje, že v jeho prípade je vek skutočne len číslo. Španiel opäť zdolal tímového kolegu Lanca Strolla, pričom natiahol svoju kvalifikačnú šnúru neporaziteľnosti na celý rok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/206584/alonsovi-taha-na-44-rokov-napriek-tomu-ho-kolega-v-kvalifikacii-neporazil-uz-cely-rok

Ožeňte už někdo toho Alonsa. :grin:

raz sa na Hungaroringu ukazal s Barbarou Palvin… vtedy ked sa neozenil, tak uz sa neozeni. Ale aj Lujzo si kludne mohol zobrat Nicole, pasovali k sebe…

Klidně ať si napíchne chlapa, když je to dnes tak populární. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Vzpomínám si jak tu Vettelisti psali že Stroll bude Alonsa v kvalifikacích porážet :smile: A jak se za to prali. No už rok neporažen, ve 43 letech v F1 a nepoznal kvalifikační porážku :open_mouth:

Myslím že Stroll je v nejlepších letech a je v F1 asi devátý rok? Je to opravdu k zamyšlení pro jeho taťku.

3 Likes

Proč by to měl dělat? Aby dopadl jako Vettel? :thinking: xdd
bro je stále mladík a užívá si, Taylor by mohla povídat. :smirk: :grinning:

… teď už má tu reportérku ze Španělska celkem dlouho :thinking:

3 Likes

Já vím, někde mám uložený video. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :grinning:

Teď jak s ní jel na tom skůtru? No ono je dost snímků s nimi.

1 Like

Nebo jsi je potkal naživo? To jsi byl ty jak mu tam cpal ten blok ať se ti podepíše když měli romantickou chvilku? :crazy_face:

I wish… :smirk: :grinning:

ALe je sranda, jak Alonso někde říkal že má rád, blondýny a přitom má pořád nějakou brunetu. :grinning:
Asi tolik k tomu jestli má rád přetáčivý nebo nedotáčivý auta. :thinking: :grinning:

1 Like

2 Likes

Myslíš Melissu? :smiley:

Jojo, ona děti má :thinking:

…neni jediná ruska která se mi líbí… :smirk: xdd

Z Ruska nepřichází nic dobrýho, pamatuj si to :smiley:

xdd

1 Like

To už vadí i sexbomby? :grin:

On to tak nemyslel…
in fact, Hell mi posílá jen rusky. :smirk: :100: :grinning: