Rusky jsou náhodou hodně hezké. Tedy aspoň ty mladé a krásné.
Jak by řekl Homolka”krásný, krásný”
LOL. xddd
Škoda že nejsme oba Honzové, jsme si dost podobní.
Však ty jsi ten nalevo
To se mi ulevilo.
To nahánění studentek ti nějak urychlilo stárnutí
Podla mna preto su aj s Lujzom stale vo forme, lebo im ziadna manzelka doma nevysvetli ze ich F1 uz aj tak nebavi, ako napriklad Vettelovi.
Musim uznat, ze napriek tomu, ze nie som fanusik Alonsa, tato statistika je uzasna a velavravna, obzvlast v jeho veku (som si isty, ze ten uz nejake neg. efekty ma, no nemienim sa o tom sporit), proti milovanemu a podporovanemu synacikovi majitela stajne a pred Fernandom klobuk dole. Kym mal smolu, tak hejteri pravidelne zosmiesnovali ze ma 0 bodov a Stroll taha AM, ked sa to meni bodovo, tak o brutal Q statistike ani zmienka
Ale tie hadky Vettel vs Alonso by tu uz nemuseli a nemali byt, z oboch stran. Obaja top jazdci (kedze narozdiel od viacerych co to riesia, som videl Fernanda od jeho debutu v F1, subjektivne mam vyssie jeho v talente), povaha a sympatie, tam budu vzdy ine pohlady (tam mi je Seb sympaticky) a konflikty su zbytocne, tych mame dost aj k aktualnejsim temam
To je už spíše jen dobírání si těch co tu slintali a teď se k tomu zbaběle nemaj Přeci jen když se tu o něčem přeš a pak máš takový datový vzorek, je normální jim to omlátit o hlavu. To že to neuznaj si sami dělaj medvědí službu.
Staněk má velkýho pecha
Velká škoda, ale bohužel Staňkova chyba. I když nechápu, proč mu dali softy, když viděli Miniho
Pak už jo, já to psal když ho poslali do pitu a chviličku na to VSC
Jak zas prší, tak to ukazuje, jak to tým u Staňka posral