Alonsovi sa vraj podaril “malý zázrak”: Nemáme rýchlosť ani na najlepšiu osemnástku | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso vytěžil to, že se na Suzuce prakticky nedalo předjíždět. Tudíž nejsem ohromen. Taky některé piloty nemám rád, nemusím nějak ani Landa, jeho dnešní vysílačka (on mě vytlačil) byla ubohost, a přesto bych mu dal víc než ty, takže snaha o objektivitu v rámci možného tu je. Alonso je v té nevděčné sféře, kdy se pilot moc nezavděčí, ale v té byl v Astonu i Vettel a nebral skvělé recenze, ani když odjel v době, kdy byl Aston druhý od konce, mokrou Imolu bez chyby, zatímco polovina pole měla smyky a výjezdy a Sainz to ve Ferrari málem dvakrát rozbil.

Šulin je Piastri?

A nenapadlo tě experimentovat? :thinking:

To by bola dilema co? Ci si priat, aby to Max pichol do bariery alebo aby to vyhral. :grin:

Ukaz mi chybu.

Viem, ze mas p1ca skolu tatkom zaplatenu, aby sa nemusel hanbit za takeho nymanda pred vsetkymi znamymi, ale nepomohlo. 4 je o 2 viac ako 2.

Ze je toto tvoja sestra Honzomete? :joy:
https://www.youtube.com/shorts/m5pdcUPQGjE

Je tu cely den, napise 100 prispevkov len za dnes, ale on si tu vsetkych vodi.

Krasne na striedacku si tu z neho robia klauna rozni ludia pocas celeho dna. A to som myslel, ze to Maxove vitazstvo bude highlight vikendu. :joy:

2 Likes

obrazek

Chyba je v tvé hlavě, ale to se už nikdy nespraví :slight_smile:

1 Like

Takže nejsi ohromen výkonem Maxe? Ok, píšeme si

1 Like

Wau, pouzivas wikipediu a dokonca vies spravit aj screenshot. To ta naucili na tej uzasnej vysokej skole? :grin:

Na HR staci. Nie kazdy ma velke ambicie, ale to je fajn, dolezite je byt v zivote stastny. :slight_smile:

1 Like

Bretnix je trochu zamilovanej, ale myslím, že to zvládne. Ostatně to je chytrej chlap.
Pan Banánek to nezvládne nikdy, tam už nepomůže nic. Tam dno má ještě sklep.

1 Like

Tak rychle tě doběhla tvá blbost? No co čekat od člověka, co tu lže a sbírá bany za to, že se neumí chovat jako člověk :slight_smile:

2 Likes

Myslel jsem si, že Bretnix je chytrej, ale nějakou dobu ukazuje opak. Asi nejvíc do oči bijící je snaha o jeho toxické útoky. Bych nečekal, když se tu furt oháněl morálkou a principy etiky. Rozdíl oproti tomu chodícímu dnu je v tom, že Bretnix se ještě občas krotí a nesbírá bany :smiley:

2 Likes

Honzi lucim sa s tebou na dnes, budes musiet otravovat niekoho ineho alebo si chod oplieskat hlavu o stenu a spat. :slight_smile:

Ještě na konto té “nevděčné sféry”, v které odjel závod Alonso, jak to mám v reakci na tvou repliku, když se podíváš na hodnocení “winners - losers” na různých stránkách, Alonso v nich vesměs absentuje, není tam o něm ani zmínka, což, myslím, koresponduje s tím, co jsem napsal. S výkonem známky 9 by měl být mezi jasnými “winners”, ale tam se vesměs objevují kromě MV Andrea Kimi Antonelli (tam je určitě dobrý dojem), Hadjar nebo Albon…

Stroll je mezi losers, zcela oprávněně, ale na Suzuce se mu nedaří (holt okruh, který prověří pilota). K mému překvapení McLaren je označován za losera (trochu příkré, byť chápu logiku, že měli přetavit sílu auta ve vítězství). Mezi losery bych osobně zařadil i Ferrari, Hamilton si s autem netyká a Leclerc, kterému se nedá nic vytknout, dojel jen na P4.

Trochu víc se po slibných náznacích čekalo od Russella, ale komentáře ho většinou vynechávají.

Stalo se něco, Davide? :thinking:

1 Like

Dejv tě tímhle chtěl pozvat na rande :flushed:

1 Like

Ne nic, proč?
Jen pokračuju v diskuzi o hovně co se tady zase rozjela :grin:

1 Like

Jen jestli. :smiley:      

2 Likes

Dejve nedělej, ten zálusk na Spine je očividnej

2 Likes

Davide, však já Vám to přeji :slightly_smiling_face:

1 Like

Možná i tomu Albonovi bych tu 9 dal :thinking:

Že mě tu začne balit Dave v neděli po závodě, to jsem nečekal. Popravdě, kdybych se zítra probudil s hlavou přišitou ke koberci, nebyl bych překvapenější. :grimacing:

4 Likes