Alonsovi sa vraj podaril “malý zázrak”: Nemáme rýchlosť ani na najlepšiu osemnástku | Magazín F1 - F1online.sk

Ak Lance Stroll v nedeľu ukázal, aké je skutočné tempo Aston Martinu, tak Fernando Alonso opäť čaroval. Sám hovorí o zázraku, že to so svojím monopostom dokázal vytiahnuť na jedenáste miesto. Obával sa, že do cieľa dorazí na oveľa horšej priečke.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193882/alonsovi-sa-vraj-podaril-maly-zazrak-nemame-rychlost-ani-na-najlepsiu-osemnastku
2 Likes

Alonso udělal vše výborně, ale žádná šance. Jen ten Sauber byl pomalejší, i když teda ne pro Strolla, ten si s tím nevěděl vůbec rady a byl zcela osamocen na samotném chvostu. Strašidelný.

… no teď budeme čekat na ten prvotní letošní upgrade, no moc optimismu po dnešku na letošek fakt nezbývá.

2 Likes

Už dlouho jsem neviděl někoho jásat z nuly. :slightly_smiling_face:
Vlastně pro Alonsa je to nejlepší nula v životě. :rofl:

2 Likes

Alonso ma talent robit zo seba nadcloveka. Skoda ze Aston smeruje s jeho feedbackom do ….

1 Like

Alonso útočí jako zvíře ve velmi komplikovaném voze a já měl dneska tu čest vidět jeho onboard. :fire:
Blbé, ale 11. místo bylo dneska opravdu nad očekávání…

2 Likes

… a zase před Gaslym :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ale jako když jsem pak ke konci viděl časy Hadjara a Albona, Aston byl zcela mimo i s Alonsem :man_facepalming:

1 Like

Alonso byl ke konci asi o fous rychlejší než Bearman, ale víc s tím nešlo, jediná cesta k bodům je momentálně přes výpadky, déšť…Aston je ztracenej. Ale doufám, že jen letos.

1 Like

Jenže Renault s Flaviem padl až na samotné dno.
Skoro si říkám, že Flavio s Helmutem by si měli založit vlastní sérii FÚ.
Formule Úpadek.

Co zase Helmut, však tenhle víkend RB dobrý, ne? Teď už se RB zase nerozpadá :stuck_out_tongue:

3 Likes

Alonso porazil Cunodu na RedBullu :partying_face: :smile:

2 Likes

Alonso je hold dobrej. :slightly_smiling_face:

2 Likes

(ne)Skromně přikyvujeme :slightly_smiling_face:

2 Likes

První jezdec plný počet bodů a druhý nula.
Kde vidíš nějaký pokrok?

Cunoda je fázi zvykání si, příště už bude nad nulou :slightly_smiling_face:

Bud rád Ferdo, že si dneska Gasly neurazil čumák o Alonso před R130, když mu dal školu po startu. :kissing_heart:

Jinak pro Alonsa 407. závod, to je naprosto šílený. :100:

2 Likes

Pro Ferdu je to těžký. Fernando si vychutnal Gaslyho, a pak i pomalý Tsunoda skončil před Gaslym :smiley:

2 Likes

Přál jsem si aby Tsunoda byl lepší, snažím se ho mít jako oblíbence. Zatím mi to ale moc neulehčuje na trati… ale na Gaslyho to stačilo. :smiley:

1 Like

Když Yúkiho nedokázala Honda protlačit ani na domácí trati, tak je už s ním ámen.
Hlavně nevěřím tomu, že by se RB snažil na Yúkiho vůz dávat novinky, když po sezóně stejně půjdou všechny díly do muzea.

Gasly si jede pro další rekord nepoškozeného vozu. Přece si nebude špinit vůz nějakým Alonsem. :stuck_out_tongue: