Alonsovi sa vraj podaril “malý zázrak”: Nemáme rýchlosť ani na najlepšiu osemnástku | Magazín F1 - F1online.sk

Vážně nevím kdo to je. Ale jestli se dorozumívá francouzsky, tak bychom si určitě rozuměli. :innocent:

Tak přece nečekáš že ti budu posilat spolupracovníky. :smiley:

Ale figuruje tam i Alonso, tak to píšu tobě.
A nebo by jsi byl raději kdyby Alonso byl submisivní? :thinking:

Musím s pejskem, raději ahoj :smile: :guide_dog:

2 Likes

Na to nechci ani pomyslet. Jen ať se Alonso drží Strolla.

Koukám, že ta “fotka” má uspěch. :worried:

Kolega z nějakého důvodu nechtěl odpovídat, vezmeš to za něj? :slightly_smiling_face:

Kluci už se nehádejte. Alonso jel velmi hezky.
Vlastně jsem zapomněl na známky, takže tady máte zpětně.

Verstappen 10, Tsunoda 4
Russell 7, Kimi 8
Norris 6, Piastri 7
Leclerc 9, Hamilton 4
Hadjar 9,5, Lawson 3
Albon 8,5, Sainz 5
Hulk 7, Bortoleto 5
Alonso 9, Stroll 0
Bearman 9, Ocon 5
Doohan 5, Gasly 6

4 Likes

Toto mu nechutilo a dotklo sa ho, ked sa zmohol len na primitivny utok bez akejkolvek zmysluplnej odpovede.

Tu uz boli nervy v koncoch. :grin:

2 Likes

Né, zrovna se koukám na hetero video. :sunglasses:

1 Like

Zdravi ta Petrov a Vettel. 4 tituly su o 2 viac ako 2 tituly, Honziku. :grin:

image

image

1 Like

To Ron Dennis pouzil Helmutov gombik a poslal Alonsa do smyku. :joy:

1 Like

Kimi možná 7, protože dělal chyby, ale celkově určitě dobrá známka, Norris určitě víc, 7 nebo 7,5, Piastri možná 8, Alonso 6 (úděl pilota v nemastném neslaném vozu, ta 9 je ale každopádně mimo), Sainz 4, to bylo dneska hrozné trápení, podobně Ocon, Bearman souhlas, Hadjar rovněž. Max 11.

Však Max už prosí Fernanda o LeMans, protože ví, že to bez něj nedá

A měl by ses konečně naučit alespoň sčítat, ty datovej analfabete

2 Likes

Níže (resp. výše :wink: ) už Honzík prská další kyselinu. Na jeho místě bych zkusil vydat svůj vztek a negativismus jako akcie, vydělal by i na krvavém výplachu světových burz ve čtvrtek a pátek.

1 Like

Ten je uz hotovy. Pozeram, ze ste ho tu uvarili aj bezomna. Dobra praca chlapi. :joy:

2 Likes

Musíš být více objektivní a odprostit se od negativních emocí k Alonsovi.
Já mám Hamíka rád, a dal jsem mu za 4, protože to bylo za 4.
Alonsa rád nemám, ale uznám, že to byl výborný výkon. Stejně jako uznám, že ten šulin byl lepší než Lando. Aston je rychlostně 8-10 vůz(Kick, Alpine, Aston), takže 11 místo je velmi krásný výsledek.

Musíš na tom zapracovat.

2 Likes

Ne že by to byla těžká věc. :grin:

2 Likes

Jn, povodit si vás dva šašáule není těžký, akorát Jos to nezvládá víc, než ty. Proto ty perma bany každej třetí měsíc

1 Like

Reálně si myslíš, že Bretnix nebo Jos být objekitvní, netoxický nebo mít vůbec základní znalosti o F1? Takhle naivní přece nejsi

1 Like