Alonsovi sa vraj podaril “malý zázrak”: Nemáme rýchlosť ani na najlepšiu osemnástku | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso se sápe na kdekoho. I Starého Strolla se snaží objíždět. No fůůůj. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Málo kdo tak přidrží jako Gasly :heart_eyes:

Ty nepoznáš gif a video? Ty si opravdu s ničím neporadíš sám :grinning:

2 Likes

Tohle už je prakticky pederastie… :wink:

Chudák Pierre, neměl by na něj někdo dohlídnout?

Stejně to nakonec bude Gasly kdo Alonsovi natrhne. :stuck_out_tongue:

Gasly není Hadjar, tam bych se po dnešku obával trochu víc :smile:

1 Like
  • Emoce převládly nad profesionalitou: Mnozí kritici říkali, že by se čtyřnásobný mistr světa měl chovat vyspěleji, zvlášť před kamerami a fanoušky.
  • Porušení protokolu: Přehazování tabulek a odchod z parc fermé byl jasný zásah do standardních postupů FIA.
  • Zbytečné drama: Pro některé to byla „show“ ve stylu “když nevyhraju, tak si vezmu hračky a jdu domů”.
2 Likes

Nepovídej. :grin:

1515

No našel jsem si to.

2 Likes

Já myslel, že za dobu co F1 sleduješ už poznáš že je nějaký vůz křáp. A Renault bys měl mít v malíčku, když v něm Alonso jezdil už 3x.
Taky si můžeš vzpomenout, že když z Renaultu odcházel naposledy, tak se s týmem ani nerozloučil.

1 Like

Myslíš, že se rozloučí aspoň s Astonem?

Já vím, Alonso jim dovezl 2 tituly :smiley:

2 Likes

To se zatím nedá určit, ale zatím v drtivé většině odcházel z každého týmu ve zlém.

1 Like

Tooolko talentu na jednom videu. A ta rucicka :grin::grin:

2 Likes

Díky tomuhle zavodu máme DRS, bud rád, nebo by se na to kolikrát nedalo ani dívat.

2 Likes

Ano a přesto hodil Renault přes palubu a šel do McL se nechat pokořit nováčkem.

1 Like

A co mame po podvodnickej buracke v Singapure 2008 ? :joy:

4 Likes

A ani dotyčnej neví, že kdyby Petrova Alo dal, tak by to stejně nestačilo. To je tak, když je někdo blbej a ještě se tím chlubí

2 Likes

To nevím, ale ty z toho máš evidentně velkej zásek v minulosti.

2 Likes

Píšeš tu jen o Alovi, bez něho by si už dávno neexistoval :smile:

2 Likes