Alonsovi sa vraj podaril “malý zázrak”: Nemáme rýchlosť ani na najlepšiu osemnástku | Magazín F1 - F1online.sk

Co se tam děje už není můj problém. Ale myslím že Gasly je toho součástí.

2 Likes

To ale dělal Vettel.

3 Likes

Nemusíš tak okatě dávat najevo, že bydlíš s mámou a posílá tě do postele.
To je dobře, že ho dorovnal, alespoň se to v tobě bude prát víc

2 Likes

Ještě ses nenaučil počty Ferdo?:slightly_smiling_face:

Vettel ale nevyhral styrikrat v rade.

3 Likes

Kam jde Gasly, tam 100 let tráva neroste😄

1 Like

Tak mohl bych mu tu postnout Alonsa v Japonsku 2007, jen tehdy to bylo na Fuji, ale buďme velkorysí. :wink:

Spíše se zdá, že Gasly je v Renaultu poslední kdo ještě maká na plné obrátky a zachraňuje jak se dá.

Dobře jsi to Bretnixovi dal :smile:

2 Likes

Tím že dojíždí za Alonsem? :open_mouth: Dobře ty :smiley:

2 Likes

To je fakt. Ale čtyři výhry jsou čtyři výhry a Sebastian obecně na Suzuce uměl. 2014 tam dojel na vlhké trati na P3 za neporazitelnými Mercedesy a do šance nepustil ani Ricciarda a měl tam i jiné hezké závody. Včetně toho v roce 2022, mimochodem, když už se tu kočkujeme o FA, tak korunovaného těsným soubojem s FA na cílové rovince. Hezké závodění od obou. :wink:

Jinak k té jeho sérii, v roce 2011 ji přerušil Button, ale Vettel se tehdy nehnal do velkého rizika, protože si chtěl v Suzuce zajistit titul mistra světa, což se mu také podařilo. Dojel P3. Na smířlivou notu s druhou “komunitou”, P2 byl FA.

Tak jo, když to chceš, ovečko:

Vzpomínej.

A vygoogli si něco o kontextu Vettelova gesta v Kanadě 2019, když už ti paměť neslouží.

Pardon, @Situs, tohle je pro @spineIesssheep.

S vozem, který nemá ani na Q2 Gasly podává úctyhodné výkony. Dokonce i s nejslabším motorem v poli dokáže svádět souboje s Alonsem. Přitom v kvaldě je motor hodně důležitý a přesto si dal Alonsa jako pamlsek.

2 Likes

Ano, už jsi to dal výše, nemusíš senilnět.

2 Likes

Tak to můžeš být spokojen :smile: :+1:

2 Likes

Neuvěřitelné kolik tam bylo vody. Vypadá to děsivě. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Gesto Vettela bylo přece jasný, když přehodil značky…Prostě si myslel že vyhral on. A pak mi něco povídej o paměti.

1 Like

Však taky za jeho výkony spokojený jsem.
Bohužel nemůžu za to, že má Renault tak mizerný vůz.

Dal jsem na twitteru vyhledat nejnovější gasly a Alonso, a vypadlo tam na mě tohle :smile:

To neznám, my máme auto s kterým by vyhrával i Max :sunglasses:

2 Likes