Co se tam děje už není můj problém. Ale myslím že Gasly je toho součástí.
To ale dělal Vettel.
Nemusíš tak okatě dávat najevo, že bydlíš s mámou a posílá tě do postele.
To je dobře, že ho dorovnal, alespoň se to v tobě bude prát víc
Ještě ses nenaučil počty Ferdo?
Vettel ale nevyhral styrikrat v rade.
Kam jde Gasly, tam 100 let tráva neroste😄
Tak mohl bych mu tu postnout Alonsa v Japonsku 2007, jen tehdy to bylo na Fuji, ale buďme velkorysí.
Spíše se zdá, že Gasly je v Renaultu poslední kdo ještě maká na plné obrátky a zachraňuje jak se dá.
Tím že dojíždí za Alonsem? Dobře ty
To je fakt. Ale čtyři výhry jsou čtyři výhry a Sebastian obecně na Suzuce uměl. 2014 tam dojel na vlhké trati na P3 za neporazitelnými Mercedesy a do šance nepustil ani Ricciarda a měl tam i jiné hezké závody. Včetně toho v roce 2022, mimochodem, když už se tu kočkujeme o FA, tak korunovaného těsným soubojem s FA na cílové rovince. Hezké závodění od obou.
Jinak k té jeho sérii, v roce 2011 ji přerušil Button, ale Vettel se tehdy nehnal do velkého rizika, protože si chtěl v Suzuce zajistit titul mistra světa, což se mu také podařilo. Dojel P3. Na smířlivou notu s druhou “komunitou”, P2 byl FA.
Tak jo, když to chceš, ovečko:
Vzpomínej.
A vygoogli si něco o kontextu Vettelova gesta v Kanadě 2019, když už ti paměť neslouží.
Pardon, @Situs, tohle je pro @spineIesssheep.
S vozem, který nemá ani na Q2 Gasly podává úctyhodné výkony. Dokonce i s nejslabším motorem v poli dokáže svádět souboje s Alonsem. Přitom v kvaldě je motor hodně důležitý a přesto si dal Alonsa jako pamlsek.
Ano, už jsi to dal výše, nemusíš senilnět.
Tak to můžeš být spokojen
Neuvěřitelné kolik tam bylo vody. Vypadá to děsivě.
Gesto Vettela bylo přece jasný, když přehodil značky…Prostě si myslel že vyhral on. A pak mi něco povídej o paměti.
Však taky za jeho výkony spokojený jsem.
Bohužel nemůžu za to, že má Renault tak mizerný vůz.
To neznám, my máme auto s kterým by vyhrával i Max