Alonso už dlhšie bojuje so svojím sedadlom, v Kanade preň odstúpil | Magazín F1 - F1online.sk

Dobře pokud to tak bude, je to minimum nutného.

2 lajkov

To jako nenadávám na tebe. Myslím to všeobecně.
Jakože mi to nedává prostě žádnou logiku.

Aduo zrušit. Je to netransparentní blbost.
Motorárny mají rozpočty, tak proč je nenechají vyvíjet stejně jako monoposty?
Ať si každý vylepšuje motor jak chce…
Ať si FIA účtuje extra 1m za homologaci každé nové motorové součástky ze stropu a je to.

Fňukají, že nemají prachy, tak ať začnou vydělávat.

Proč má Cadillac hlasovací právo? :-1:
Ale jinak je vidět kdo chce lepší závodění a kdo chce svůj prospěch.

Já reaguju na absolutní nesmysly a jestli to má být jen trolling, tak si myslím, že i ten trolling by měl být na nějaké urovni a ne složený z výmyslů nebo neexistujících článků.

2 lajkov

…ty víš že je to složitější, a RedBull s Mercedesem to najednou chtěj neb vidí šanci též vylepšit své motory :wink: Ferrari naopak najednou nechce, neb nechtěj aby Mercedes s RedBullem vylepšili své motory. Je to vlastně praštěná situace tyhle hlasy, tohle má rozhodnout FIA, samo s přihlédnutím k výrobcům, ale pro ni by měl být sport na prvním místě.

1 lajk

Nechal bych vylepšování motoru volný, pak nebudou spekulovat.. Samozřejmě za nějaký velký poplatek.
Jinak je to tady… kruh se uzavře

3 lajkov

Co se to děje? :thinking:

2 lajkov

Takhle se to dělá :flexed_biceps:

2 lajkov

Nemůžu za to, že raději žiješ ve vysněné iluzi, než realitou.
Třeba po závodě v Kanadě se Alonso sám přiznal, že na startu neměl v úmyslu šetřit gumy jako ostatní kteří musí myslet na celý závod, čímž se přiznal, že ručník v ringu byl v plánu už před závodem.

Ferdo už těch lží a nesmyslů nech, to je fakt strašný co tu předvádíš

2 lajkov

Ty jsi fakt směšnej, jinak to nelze nazvat už. :wink:

1 lajk

Ups, to je jak v Rusku už. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 lajk

Áve imperátor!
A vy jste mu na začátku tleskali :face_with_tongue:

Však mu tleskáš od doby, co Hornerovi říkal kamaráde, já jsem jedinej, kdo ti v paddocku pomůže

To je hodně smutný. Až se obklopí přitakávači a tleskači, tak bude ještě hůř.
Já věděl hned první den, že to je hovado.

Zaplať pánbůh, že práva na F1 zatím vlastní Liberty a spol. Zbyla aspoň trocha rozumu.