Ještě sbírá bordel domů
Všiml sis, že bez Alonsa nedokážeš žít?
Všiml, ale neberu si kvuli tomu viagru jako ty.
Moc se nerouhej, třeba ji budeš potřebovat dříve, než prášky na prostatu.
Ale raději nebudu malovat čerty na zeď, abys měl klidné spaní.
Jé to je zase křiku. Fernando byl v minulosti vynikající pilot, jeden z nejlepších na světě. Jeho start byl výtečný a je vidět, že něco z jeho umu mu stále ještě zůstalo. Bohužel věk si vybírá svou daň a v neděli se to znovu ukázalo.
Andropauza čeká každého muže po 40tce. To mládenci není urážka, to je biologický fakt. ![]()
Timure, řekni, co máš za životní trauma, že tu chodíš rok opakovat stejnou sračku? ![]()
Jeho životní trauma je nezřízený pití tvrdýho alkoholu, výsledek nám sem chodí ukazovat v jeho pravidelných standupech. Tvrdej alkohol si na něm vybral svojí daň.
Timura znám, ten hulí trávu každej den, na vejšce sotva zvládal předměty skrz to, tak mě udivuje,. že on tu chodí psát něco o tom, jak někdo nezvládá nebo nestíhá něco. Nebýt nás na vejšce, tak neproleze ani u jedné zkoušky ![]()
Už se o Gaslyho v tom Mercedesu začali prát? Jak jsi říkal? Neb teď už to vypadá že bude mít co dělat i s Colapintem ![]()
Moc nerozumím co tou tabulkou chceš říci, on by snad nějaký jezdec s Astonem byl schopen přivést jakýkoliv bod? Teď jsou prostě v pásmu nulové šance, možná za deště by to mohlo něco hodit, ale ten nebyl. Trochu rozumu místo zášti Ferdo. Posmívat se jezdcům nejhoršího týmu je v F1 tak snadné, ale vypovídá to něco spíše o oněch posměváčcích než o těch jezdcích.
Mě strašně pobavilo, jak tu na konci minulé sezony psal o Alonsovi že je starý protože se roztočil a když se točí Max tak tu pěje ody jak to skvěle zachranil. Však to je člověk který závodům nerozumí, tiMur se spíš chová jak nějaká fanatická holka, kterou oblbne i “umění” Justina Biebra. Má strašně jednoduchý myšlení, ale tak hlavně že tu něco píše o Andropauze. Omg. ![]()
Však tu na podporu svého tvrzení o Alovi dal výtah od chatgpt co znamená stárnutí pro tělo
ale ne, kdybych timura neznal osobně, tak si řeknu, že je to dříč co na sobě jede nonstop a ví o čem mluví. Ale realita je úplně jinde, proto nechápu, že vůbec něco takovýho napíše, protože to není kritika k F1, ale tohle vyloženě nesmysl o tom, v jakým fyzickým stavu je Alo a co zvládne nebo ne, bizár
Ferda přikyvuje ![]()
Když už vytahuješ Gaslyho. Co je v Renaultu, tak jezdí s krámem a viděl jsi někdy, že by házel ručníky do ringu jako Alonso?
Nikdy, naopak vždy bojoval o každý bodík i když žádná šance nebyla. Však taky svým úsilím nejednou dokázal téměř nemožné.
Kdyby Alonso bojoval se stejným úsilím, tak bych si ho taky vážil, ale ten si hodí ručník se slovy, že by dojet závod nemělo žádný význam. To už rovnou může přenechat volant někomu, kdy by si i současného Astonu velice cenil.
Nejhorší je, že ten obklek stojí minimálně 300 papouchů, a vypadá v tom, jak kdyby zjistil, že je dneska taneční a šel ten oblek ukrást dědovi.
Tzv. Na taneční v obleku po dědovi.
Píšu vám to pořád, mám Fernanda jako jednoho z nejoblíbenějších, tak o něm píšu. Vždyť si ho jinak tady pořádně nikdo nevšímá. Když ho nedostanu do diskuze já, tak kdo?
A upřímně mládenci, to že fandíte Fernandovi skoro tak jako já, je na vás, z pohledu tohoto fóra, asi to jediné pozitivní.
Jen jsem prostě pravdomluvnej no. Já přeci nemůžu za to, že je Fernandovi 44 let. Tak mám snad o jeho věku lhát?
P.S. NIkde to nešiřte, ale představte si, že Fernandovi bude za cca 2 měsíce dokonce 45 let. To jsou věci, viďte?
Puffe nedělej, že nemáš něco od Gucciho nebo Armaniho.
![]()
A co? To vůbec nereflektuje co se snažíš tu prezentovat u Fernanda a jeho výkony